Η συσκευασία δώρου της Pelikan βραβεύεται με το red dot

Μεγάλη επιτυχία για την Pelikan.

Η στρογγυλή συσκευασία δώρου για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής της Pelikan έπεισε την επιτροπή των φωτεινών βραβείων red dot στην κατηγορία προϊοντικού σχεδιασμού. Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης η οποία κράτησε αρκετές ημέρες, τα 30 μέλη της επιτροπής συμφώνησαν να δώσουν στη στρογγυλή συσκευασία δώρου της Pelikan “G16” την πολυπόθητη “τιμητική διάκριση” που αποδίδεται σε προϊόντα τα οποία προσφέρουν ιδιαίτερα επιτυχείς λύσεις σε κάθε λεπτομέρεια.

Σχεδιασμένο στα χρώματα των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής της Pelikan– σκούρο ξύλο και γυαλιστερό σαμπανί – και με διάμετρο 22cm, θυμίζει κομψή καπελιέρα. Όταν το ανοίγετε, μια μικρή θήκη σε κομψό κρεμ χρώμα κρύβει και προστατεύει έως και δύο όργανα γραφής. Επίσης παρέχεται χώρος για ένα φιαλίδιο της πολυαγαπημένης σειράς μελάνης από τη συλλογή Edelstein και χώρος για επιπρόσθετες πληροφορίες κάτω από τη βάση. Γι’ αυτό όλοι αγαπούν αυτή τη συσκευασία – αν την προσφέρετε με το δώρο σας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον κόσμο των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής της Pelikan στο: www.pelikan.com/exclusive ... και εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Edelstein Ink box