Laser Cartridges
Kwaliteit van Pelikan
Printer Accessories

Laser Cartridges

tonermodule

Pelikan laser cartridges zijn vervaardigd volgens de hoogste technologische standaarden en staan voor betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit en operationele efficiëntie.

De hoge kwaliteit van Pelikan laser cartridges komt voort uit Pelikan’s eigen onderzoek, ontwikkeling en productie. Pelikan voorziet in 3 jaar garantie op haar laser cartridges en neemt de garantie op je printer over! Pelikan biedt laser cartridges voor alle populaire printer modellen van Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard, Konica, Kyocera, Lexmark, Oki, Samsung en Xerox.

Pelikan produceert reeds meer dan 30 jaar laser cartridges. Pelikan ondezoekt, ontwikkelt en produceert al haar laser cartridges zelf om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen. Alle herwerkte laser cartridges zijn DIN 33870 gecertificeerd en alle Pelikan productie faciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd.

 

Milieu en Gezondheid

Pelikan verzamelt lege laser cartridges, neemt ze apart, reinigt de cartridges, hermaakt en verkoopt ze. Door de herwerkte cartridges te verkopen, helpt Pelikan om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De kwaliteit van de herwerkte laser cartridges is gegarandeerd door DIN 33870 en 3 jaar garantie.

Verder draagt Pelikan bij tot het verkleinen van de ecologische voetafdruk door op systematische wijze te kijken naar alle activiteiten die een impact hebben op het milieu. Het bedrijf kreeg daarvoor het ISO 14001 certificaat sinds 2008.

Tot slot wordt het milieubewustzijn van Pelikan weerspiegeld in het Nordic Swan certificaat voor het volledige assortiment van herwerkte laser cartridges. Laser cartridges die het Nordic Swan Ecolabel dragen staan voor: minder verspilling en een lagere consumptie van energie en ruwe materialen. Door laser cartridges verschillende keren te gebruiken verlaagt de totale consumptie van laser cartridges en bijgevolg ook de impact op het milieu gedurende zijn levensduur.

Pelikan geeft niet alleen om het milieu, maar ook om jouw gezondheid. Door het poeder uit de toner van de laser cartridges te testen volgens DIN 33870 verzekert Pelikan dat haar laser cartridges geen schade toebrengen aan je gezondheid. Tevens is een deel van het Pelikan laser cartridge assortiment LGA gecertificeerd. Het LGA instituut heeft een bepaald aantal Pelikan cartridges getest op hun hoeveelheid verontreinigende stoffen. De producten, die een positief resultaat van de LGA ontvangen hebben, dragen nu de officiële stempel ‘LGA getest voor verontreinigende stoffen’ als bewijs van lage uitstoot.

Toon alle toner modellen van Pelikan