Kwaliteit en garantie
Printertoebehoren

Kwaliteit en garantie

Kwaliteitsproducten van Pelikan

Pelikan biedt met zijn kwaliteitsvolle inkjet- en lasercartridges een slim alternatief voor de dure, originele cartridges van verschillende printermodellen. Pelikan printertoebehoren leveren hoge kwaliteit tegen een onklopbare prijs/prestatie verhouding. Ze leveren hoge kwaliteit met een gegarandeerde compatibiliteit en besparen kosten terwijl het printresultaat hetzelfde blijft.

Gebruik maken van Pelikan printertoebehoren heeft geen invloed op de wettelijke garantie voorzien door de fabrikant van uw printer. Maar om het gebruik van Pelikan cartridges gemakkelijker te maken, voorziet Pelikan in een 3-jarige, volledige garantie voor inktjet- en lasercartridges, thermo transfer rollen en linten en neemt eveneens de garantie van je printer over.

Alle producten in het uitgebreid inkjet en laser gamma zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek in Pelikan’s eigen technologiecentra in Zwitserland en productie-eenheden in Europa en Azië. Dankzij de regelmatige kwaliteitscontroles kan Pelikan de consument hoge productiviteit, nauwkeurige kleurreproductie en uitstekende printkwaliteit bieden en zo een perfect printresultaat garanderen – zelfs onmiddellijk na het inbrengen van de cartridge.

De gerecycleerde inkjet en lasercartridges worden vervaardigd in overeenstemming met de DIN 33870 en DIN 33871 normen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard in de industrie. Alle Pelikan productie-eenheden zijn ISO 9001 gecertificeerd.