Hoogkwalitatieve InkJet Cartridges
voor alle Printer Modellen
Printer Accessories

Hoogkwalitatieve InkJet Cartridges voor alle Printer Modellen

InkJet Produkte

Pelikan inkjet cartridges zijn budgetbesparende alternatieven voor de inkjet cartridges van de printerfabrikant, die excellente printkwaliteit bieden. De buitengewone kwaliteit van Pelikan inkjet cartridges wordt ondersteund door 3 jaar garantie op zowel de cartridges als op je printer!

Pelikan biedt inkjet cartridges voor alle populaire printer modellen van Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard en Lexmark.

Pelikan heeft reeds geruime tijd ervaring in het produceren van hoogkwalitatieve inkten voor kantoor- en hobbyproducten, schrijfinstrumenten en ook voor printerbenodigdheden. Pelikan onderzoekt, ontwikkelt en produceert al zijn inkjet cartridges zelf om tegemoet te komen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Alle herwerkte inkjet cartridges zijn DIN 33871 gecertificeerd en alle Pelikan productie faciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd.
 

 

Hoogkwalitatieve Pelikan producten

Met zijn hoogkwalitatieve inkjet en laser cartridges voor alle printer modellen, biedt Pelikan een slim alternatief voor dure originele cartridges. Pelikan printerbenodigdheden levert de hoogste kwaliteit aan een onklopbare prijs/prestatie verhouding. Ze zijn van hoge kwaliteit, garanderen compatibiliteit en besparen kosten met een onveranderlijke printprestatie.

Kwaliteit

Pelikan printerbenodigdheden gebruiken beïnvloedt niet de wettelijke garantie verstrekt door de fabrikant van uw printer. Maar om het gebruik van Pelikan printerbenodigdheden makkelijker te maken, voorziet Pelikan in 3 jaar garantie op zowel de inkjet als de laser cartridges, thermo transfer rollen en lintjes en neemt ze ook de garantie van je printer over.

Alle producten in het uitgebreide inkjet- en laserassortiment zijn het resultaat van onderzoek in de Technologie Centra van Pelikan in Zwitserland en de Productie faciliteiten in Europa en Azië. Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles, kan Pelikan aan de consument hoge productiviteit, nauwkeurige kleurreproductie, excellente printkwaliteit, veegweerstand en een perfect geprinte afbeelding aanbieden – zelfs onmiddellijk na het inbrengen van de cartridge.

De gerecycleerde inkjet en laser cartridges van Pelikan zijn herwerkt volgens de DIN 33870 en de DIN 33871 en voldoen aan de hoogste kwalitatieve standaarden in de industrie. Alle Pelikan productie faciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Toon alle inkjet cartridges van Pelikan