Visit a different Pelikan website:
 
 

Kvalitet

ISO 9001 Zertifikat

Pelikan Produkter av högsta kvalitet

Med sina bläckpatroner och tonerkassetter av högsta kvalitet, erbjuder Pelikan det smarta alternativet till dyra orginalpatroner. Pelikan skrivartillbehör levererar högsta kvalitet till ett oslagbart pris/prestations förhållande. De garanterar en hög kvalitet, kompatibilitet och sparar kostnader utan att påverka utskriftskvalitén. 

Användandet av Pelikan skrivartillbehör påverkar inte den lagliga garantin som ges av skrivartillverkaren. Men för att göra användandet av Pelikan skrivartillbehör mer lätthanterligt tillhandahåller Pelikan en 3 års garanti för både bläckpatroner och lasertoners, termo transfer rullar och färgband och tar även över garantin för din skrivare. 

Alla produkter i det omfattande bläck- och tonersortimentet är ett resultat av forskning gjord vid Pelikan's egna teknikcenter i Schweiz och produktions faciliteter i Europa och Asien. Tack vare regelbundna kvalitetskontroller kan Pelikan erbjuda sina konsumenter hög produktivitet, precis färgreproduktion, perfekt utskriftskvalitet och beständighet och därigenom försäkra en perfekt utskriftsbild - allt detta direkt efter isättningen av patronen/kassetten.

Pelikan’s återvunna bläckpatoner och lasertoners är materialåtervunna enligt DIN 33870 och DIN 33871 och möter högsta kvalitetsstandard i industrin. Alla Pelikans produktions faciliteter är ISO 9001 certifierade.