Visit a different Pelikan website:
 
 

Pelikan Industri - förstahandsvalet av skrivartillbehör till industrin

Pelikan Hardcopy har i många år varit industrins anrika partner. Vårt namn är väletablerat på marknaden och står för kvalitet i ett stort utbud av Toners, Bläck, ITTRs och Impact produkter som alla är producerade i våra egna ISO 9001 ackrediterade tillverkningsfabriker. 

Pelikan Druckerzubehör

Vi arbetar i harmoni med våra kunder, vi producerar optimala lösningar för de olika industrierna. Vår stora kundkrets inkluderar betydelsefulla Original Equipment Manufacturers (OEM) som ger oss förtroendet att utveckla och tillverka skrivartillbehör för deras behov.

Pelikan Druckerzubehör

Alla Pelikan Hardcopy Bulk Toner och Bulk Bläckparoner är utvecklade och producerade i vår produktionsfabrik i Schweiz. Vårt team av specialister försäkrar att toner och bläcksortimentet, så väl som kompatibiliteter är uppdaterat i enighet med marknadens behov och är i samstämming med tekniska trender och utveckling.

Pelikan Druckerzubehör

Vårt sortiment av Industrial Thermal Transfer Ribbons (ITTR)inkluderar band med olika beläggning (vax, vax/kåda, kåda) och färg. De används i alla större streckkodsskrivare av OEM och industrikunder över hela världen.

Pelikan Druckerzubehör

Våra specialister inom Forskning & Utveckling och våra kvalitetskontroller garanterar en konstant kvalitet av våra produkter och en kompetent support till våra kunder.