Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας
Μέρος 2
Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας - Μέρος 2

Μετά την εισαγωγή αριθμών και κεφαλαίων γραμμάτων την τελευταία φορά, τώρα θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε μικρά γράμματα.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας - Μέρος 2

Schönschrift

Ξεκινήσαμε το Θέμα "Διακοσμητικός γραφικός χαρακτήρας" τον περασμένο χειμώνα και θα θέλαμε τώρα να συνεχίσουμε τη σειρά. Μετά την εισαγωγή αριθμών και κεφαλαίων γραμμάτων την τελευταία φορά, τώρα θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε μικρά γράμματα. Ξεκινάμε από ένα πίνακα από μικρά γράμματα για εξάσκηση. Όλα τα γράμματα εμφανίζονται με βέλη που δείχνουν προς ποια κατεύθυνση να επιστήσετε τον στυλογράφο σας. Αυτό τα καθιστά εύκολα να αντιγραφούν. Μετά από αυτό θα πάρετε ειδικές συμβουλές για το πώς να εξασκήσετε τα βασικά έτσι ώστε να μπορεί να μάθετε τέλεια κάθε μορφή. Για να ολοκληρώσετε θα πάρετε μερικές υποδείξεις για τις δυνατότητες παρουσίασης, σύμφωνα με "το Πλαίσιο".

Με αυτό, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την Pelikan Script. Όλα τα παραδείγματα που χρησιμοποιούνται γράφτηκαν χρησιμοποιώντας αυτό το Στυλογράφο γεμισμένο με Μαύρο μελάνι.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

Μικρά γράμματα

Κατ 'αρχάς, θα βρείτε το συνολικό κατάλογο των μικρών γραμμάτων - επίσης διαθέσιμο για λήψη ή εκτύπωση.

Kleinbuchstaben
Μικρά γράμματα με βέλη υποστήριξης για εξάσκηση.
 

 

Ομάδες γραμμάτων και η κατάλληλη γραμμή και πρακτικές τεχνικές σχεδίασης

Ομάδα γραμμάτων και η κατάλληλη γραμμή και πρακτικές τεχνικές σχεδίασης. Όλα τα μικρά γράμματα είναι ολοκληρωμένα με το συνδυασμό διαφορετικών στοιχείων. Η γραφή μπορεί να διαιρεθεί σε πέντε διαφορετικές ομάδες γραμμάτων, η κάθε μια με τις δικές της ιδιαίτερες χαρακτηριστικές μορφές. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να εξασκηθείτε εκ των προτέρων στις διάφορες τεχνικές σχεδίασης.

Σας συνιστούμε να εκτυπώσετε αυτή τη σελίδα στη προεπισκόπηση εκτύπωσης (βλ. παραπάνω σύνδεσμο).

Ομάδα 1

Γραμμή και πρακτική σχεδίασης για αυτή την ομάδα των γραμμάτων

Ομάδα 2

Γραμμή και πρακτική σχεδίασης για αυτή την ομάδα των γραμμάτων

Ομάδα 3

Γραμμή και πρακτική σχεδίασης για αυτή την ομάδα των γραμμάτων

Ομάδα 4

Γραμμή και πρακτική σχεδίασης για αυτή την ομάδα των γραμμάτων

Ομάδα 5

Γραμμή και πρακτική σχεδίασης για αυτή την ομάδα των γραμμάτων

 

 

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι «Διακόσμητικός γραφικός χαρακτήρας» δεν είναι απλά για την ακίνητη "σχεδίαση" των γραμμάτων. Ένα γράμμα πρέπει να περιέχει μια ορισμένη ταλάντευση και ζωντάνια.

Ως εκ τούτου: ζέσταμα, γράψτε το κείμενο που θέλετε από μερικές φορές σε ένα φύλλο πρακτικής. Πράττοντας αυτό, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην κανονικότητα των γραμμάτων, οι αποστάσεις μεταξύ τους, οι προτάσεις και οι ίδιες οι λέξεις, προσπαθήστε να κάνετε την κουκίδα στο "i" και "j", στην ίδια απόσταση και ύψος κάθε φορά. Η όλη σειρά και η δομή του κειμένου πρέπει επίσης να δοθεί σε έρευνα. Για να γίνει αυτό μπορείτε να κόψετε μεμονωμένες λέξεις ή φράσεις και να προσπαθήσετε την επανατοποθέτηση τους μέχρι να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μορφή του κειμένου

Αυτή η κάρτα Μενού δημιουργήθηκε απλά κολλώντας μεμονωμένες λέξεις και φράσεις.
Οι ανεπιθύμητες λέξεις ή τμήματα απλά ξεχωρίζονται!

Μετά την προετοιμασία σε βάθος, το κείμενο μπορεί τώρα να είναι φορμαρισμένο και να έρθει στην τελική του μορφή.
Με αυτό τον τρόπο, ένα φύλλο χαρτί με γραμμές μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το φύλλο που χρησιμοποιείται για βοήθεια. Αν το χαρτί που χρησιμοποιείτε δεν είναι διάφανο, υπάρχει ένα άλλο τέχνασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

Τέχνασμα:

Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα και ένα φύλλο με γραμμές.
Σε προσωπικό επίπεδο θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους εσάς εκεί έξω ότι ακόμη και οι υπολογιστές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη δημιουργική γραφή.
Απολαύστε το!

 

 

Δημιουργία Πλαισίων

Για να ολοκληρώσουμε θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές ρύθμισης. Σε αυτή την ενότητα θα θέλαμε να επικεντρωθούμε σε ένα κατάλληλο πλαίσιο για ένα κείμενο.
Το αποτέλεσμα που έχει ένα όμορφο κείμενο μπορεί να τροποποιηθεί εντελώς με ένα πλαίσιο. Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε περισσότερο φως στο θέμα αυτό στο επόμενο παράδειγμα μας. Έχουμε επιλέξει τις ακόλουθες γραμμές:

Μετά γράφοντας το κείμενο ωραία και τακτοποιημένα, μπορεί κανείς να αρχίσει την προσπάθεια για να βρει το κατάλληλο πλαίσιο για αυτό. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες για να προσθέσετε μία ειδική, αστεία ή θλιβερή ατμόσφαιρα στο κείμενό σας.

Το ίδιο κείμενο σε διαφορετικά πλαίσια.

Ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα απλό τέχνασμα. Εάν έχετε ορίσει ένα φύλλο χαρτί πάνω από το κείμενο και σχεδιάσετε από πάνω με ένα μολύβι θα καταλήξετε με το ακόλουθο πλαίσιο. Φαίνεται ακόμα καλύτερα αν μουτζουρώσετε τις γραμμές μολυβιού χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας.