Διακοσμητικός Γραφικός Χαρακτήρας
Μέρος 3
Διακοσμητικός Γραφικός Χαρακτήρας-Μέρος 3

Με το νέο μας στυλ γραφικού χαρακτήρα "Διακοσμητικός γραφικός χαρακτήρας", εμείς στην Pelikan θέλουμε να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ του γραπτού και του τυπωμένου λόγου.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Διακοσμητικός Γραφικός Χαρακτήρας-Μέρος 3

Schönschrift

"Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας" Pelikan
Με το νέο μας στυλ γραφικού χαρακτήρα "Διακοσμητικός γραφικός χαρακτήρας", εμείς στην Pelikan θέλουμε να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ του γραπτού και του τυπωμένου λόγου. Οι επιστολές αυτού του τύπου έχουν αναπτυχθεί με την Pelikan πένα Script. Σε αυτό το βήμα προς βήμα οδηγό θα συναντήσετε τη γέννηση αυτού του νέου στυλ.
Μετά από κάθε βήμα θα έχετε όλα τα γράμματα αυτού του στυλ για να βοηθήσει να διδάξετε ανάγνωση, γραφή ή να αλλάξετε, καθώς μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ακριβώς όπως το απλουστευμένο στιλ γραφικού χαρακτήρα .
Ελπίζουμε να το απολαύσετε δοκιμάζοντας το.

Κοιτάζοντας πίσω
Στις τελευταίες εκδόσεις των πληροφοριών των Εκπαιδευτικών χρησιμοποιήσαμε την Pelikan Script για να γράψουμε κεφαλαία γράμματα, πεζά γράμματα, αριθμούς και ακολουθούμενες διαφορετικές τεχνικές πρακτικής. Στο τέλος της τελευταίας έκδοσης ξεκινήσαμε δημιουργώντας προσκλήσεις και ποιήματα με διαφορετικά πλαίσια για τις διαφορετικές διαθέσεις.

Pelikan Picturalis

Το ύφος του γραφικού χρακτήρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση δημιουργώντας μια ταιριαστή "στην οθόνη" έκδοση. Ο βασικός κανόνας είναι αρκετά απλός: Παίρνουμε χειρόγραφες επιστολές, τις ψηφιοποιούμε και τις δεσμεύουμε με το «διακοσμητικάό στυλ γραφικού χαρακτήρα΄΄ μας. Ο γραφικός χαρακτήρας που προκύπτει μπορεί στη συνέχεια να προβληθεί στις πληροφορίες των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια να τον κατεβάσετε και να τον αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
Το σπουδαίο πράγμα για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κείμενα, όπως είναι ήδη δυνατόν με τον απλοποιημένο γραφικό χαρακτήρα μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε φύλλα εργασίας, γράμματα τα οποία χρωματίζονται, κείμενα και διάφορα άλλα πράγματα.

Ας ξεκινήσουμε:
Σε κάθε έκδοση των πληροφοριών των εκπαιδευτικών θα προσφέρουμε κάποια γράμματα της αλφαβήτου και ξεκινάμε δίνοντας μια εισαγωγή στην ανάπτυξη κειμένου. Τα γράμματα όλα έχουν δημιουργηθεί μεμονωμένα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώσετε ένα άχρωμο γράμμα που μπορεί αργότερα να χρωματιστεί από τους μαθητές σας. Κάθε γράμμα είναι διακοσμημένο με ένα διαφορετικό μοτίβο.

Εισαγωγή
Οι ρίζες του "Διακοσμητικού γραφικού χαρακτήρα" μας, όπως προαναφέρθηκε,είναι οι χειρόγραφες λέξεις. Για να γίνει αυτό σαφέστερο έχουμε διευρυμένη ένα γράμμα για να το εξηγήσουμε:

Στην αριστερή πλευρά θα βρούμε ένα χειρόγραφο Ν. Πήραμε τα κύρια χαρακτηριστικά απο το γράμμα και το μετατρέψαμε σε έναν κατάλληλο τύπο υπολογιστή.

Οι μαύρες κουκκίδες στο κέντρο του N αντιπροσωπεύουν αισθητά σημεία στήριξης. Σε κάθε τέτοιο σημείο, η γωνία της γραμμής αλλάζει κατεύθυνση.
Στο τελικό αποτέλεσμα μας αυτά τα σημεία δεν είναι πλέον ορατά και το μόνο που απομένει είναι ένα αρμονικό γράμμα που μπορεί να μεταβάλλεται σε ένα επιθυμητό χρώμα:

Δεν είναι μόνο το χρώμα του γράμματος που μπορεί να ποικίλλει, αλλά επίσης το περίγραμμα του και το πλάτος του. Όπως το N στα δεξιά μας δείχνει, μπορείτε να έχετε ένα μπλε N με κόκκινη επένδυση.
 

Πρότυπα σχεδίασης

Όλα τα γράμματα είναι διακοσμημένα. Αυτά τα διακοσμημένα γράμματα είναι επίσης διαθέσιμα ως πρότυπα σχεδίασης. Όλα τα γράμματα μας ήταν, φυσικά, χρωματισμένα χρησιμοποιώντας μολύβια Pelikan χρωματισμού. Χάρη στην τεράστια γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων, αυτά τα μολύβια προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες. Ο μαλακός οδηγός βοήθειας δημιουργεί ομαλή αλλαγή και ανάμειξη χρώματος.
Με κάθε συνεχή έκδοση των πληροφοριών των εκπαιδευτικών θα λάβετε περαιτέρω γράμματα από το νέο στυλ μας "Διακοσμητικός γραφικός χαρακτήρας", τον οποίο εμπνευστήκαμε από τν Pelikan στυλογράφο "Script".

Ως εισαγωγή, θα προσφέρουμε τα ακόλουθα γράμματα ως PDF-Λήψη που μπορούν να εκτυπωθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τη γραφική διακόσμηση των εγγράφων κειμένων σας με ένα ZIP-Αρχείο :

Το μπόνους γράμμα μας για να γιορτάσουμε τη γέννηση του "Διακοσμητικού γραφικού χαρακτήρα":