Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας
μέρος 4
Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας - μέρος 4

Στην τελευταία έκδοση των πληροφοριών των Εκπαιδευτικών παρουσιάσαμε τα πρώτα γράμματα της Pelikan "Picturalis" διαθέσιμα για λήψη.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Διακοσμητικός Γραφικός χαρακτήρας - μέρος 4

Schönschrift
Pelikan Verzier-Schrift

Στην τελευταία έκδοση των πληροφοριών των Εκπαιδευτικών παρουσιάσαμε τα πρώτα γράμματα της Pelikan "Picturalis" διαθέσιμα για λήψη. Αυτό το στυλ γραφής αναπτύχθηκε με τη χρήση γραμμάτων σχεδιασμένων με Pelikan Script. Τα γράμματα είναι ψηφιακά αφομοιωμένα και ως εκ τούτου διατηρούν την αρχική τους ποιότητα. Το όνομα "Picturalis" λήφθηκε από την αγγλική λέξη "Εικόνα". Κάθε γράμμα είναι μέρος του ονόματος ενός ζώου ή φυτού. Όλα τα σχέδια ήταν χρωματισμένα με μολύβια χρωματισμού Pelikan. Λόγω του τεράστιου όγκου των χρωμάτων αυτών των μολυβιών είναι διαθέσιμα σε, δημιουργικές δυνατότητες που δεν γνωρίζουν σύνορα. Η μαλακή οδηγεί σε δημιουργία χρωματικών διασταυρώσεων και σε εύκολη ανάμειξη . Αυτό το μήνα θα θέλαμε να παρουσιάσουμε επιπλέον 5 γράμματα με τα σχέδια που είναι διαθέσιμα για λήψη.

Θα προσφέρουμε τα ακόλουθα γράμματα ως PDF-λήψη που μπορούν να εκτυπωθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τη γραφική διακόσμηση του κειμένου εγγράφων σας σε ένα ZIP-Αρχείο.

Μπόνους γράμμα "αγριόγατο" της Pelikan "Picturalis":