Λήψη γραμματοσειράς
Sütterlin
Λήψη γραμματοσειράς Sütterlin

Είναι πάντα συναρπαστικό για τα παιδιά όταν ανακαλύπτουν ότι, όχι πολύ καιρό πριν, οι άνθρωποι συνήθιζαν να μαθαίνουν ένα τελείως διαφορετικό τρόπο γραφής στο σχολείο από τους μαθητές σήμερα. Τώρα σας προσφέρουμε τη γραμματοσειρά Sütterlin σε γραμματοσειρές στην περιοχή μας για λήψη.

Λήψη γραμματοσειράς Sütterlin

Sütterlin Übersicht
Ανακαλύπτοντας ότι, όχι πολύ καιρό πριν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν για μάθηση μια εντελώς διαφορετική γραφή στο σχολείο από τους μαθητές σήμερα, γοητεύει πάντα τα παιδιά. Για το λόγο αυτό πολλά σχολεία έχουν εβδομάδας εργασίας για το θέμα αυτό σε τακτική βάση. Ιδιαιτέρως δημοφιλής είναι οι γραπτές ασκήσεις με τα αρχαία κείμενα. Με την ευκαιρία αυτή, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τα δικά σας φύλλα άσκησής με τη λήψη του νέου μας προτύπου γραμματοσειράς Sütterlin (στα Γερμανικά). Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για την αποκρυπτογράφηση αρχαίας γραφής ή μπορεί να είναι χρήσιμη για τη δημιουργία μιας ωραίας πρόσκλησης. Η γραμματοσειρά Sütterlin χρησιμοποιήθηκε σε Γερμανικά σχολεία μεταξύ 1915 και 1941.

Συμπληρωματικά, θα βρείτε φύλλα γραπτών ασκήσεων Sütterlin (στα Γερμανικά) με τα δείγματα λέξεων και βοήθεια για το πώς να γράφουν σωστά στην περιοχή μας για λήψη.