Διακοσμητικά αστέρια
Διακοσμητικά αστέρια

Ο Μαγικός μαρκαδόρος Wonderliner της Pelikan μπορεί να αξιοποιηθεί γρήγορα και απλά σε μια ποικιλία καταστάσεων στις οποίες ξεδιπλώνεται σύντομα η συναρπαστική φωτεινότητα τους. Θα στεγνώσουν γρήγορα και η ματ επιφάνεια μπορεί να βαφτεί ξανά και ξανά.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Διακοσμητικά αστέρια


Ο Μαγικός μαρκαδόρος Wonderliner της Pelikan μπορεί να αξιοποιηθεί γρήγορα και απλά σε μια ποικιλία καταστάσεων στις οποίες ξεδιπλώνεται σύντομα η συναρπαστική φωτεινότητα τους. Θα στεγνώσουν γρήγορα και η ματ επιφάνεια μπορεί να βαφτεί ξανά και ξανά. Σε απορροφητικές επιφάνειες είναι μόνιμη, αλλά μπορεί να ξεπλυθεί από μη απορροφητικές επιφάνειες. Σε αυτό το σημείο, η Ενότητα Εκπαιδευτικών θα ήθελε να παρουσιάσει συμβουλές για το πώς θα επιτύχετε τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα με τα απλούστερα υλικά.

 

Δείτ ε πως:

 1. Μεταφέρετε το περίγραμμα από το υπόδειγμα λήψης der πάνω στο χαρτί χειροτεχνίας ή το αλουμινόχαρτο και αποκόψτε.
 2. Συγκολλήστε τα αστέρια, όπως φαίνεται να είστε σίγουροι ότι αυτά είναι καλά στο κέντρο.
 3. Κόψτε τις μπάλες φελιζόλ στο μισό χρησιμοποιώντας το κοφτερό μαχαίρι. Να είστε πολύ προσεκτικοί! Τα παιδιά πρέπει να ζητήσουν από έναν ενήλικο να τα βοηθήσει.
 

 1. Ζωγραφίστε κάθε μισό με PLAKA της Pelikan στην επιθυμητή απόχρωση. Έχουμε επιλέξει κόκκινο carmine.
  • Συμβουλή 1: Για να ζωγραφίσετε τα κομμάτια πιο εύκολα, κολλήστε ένα ξύλινο ραβδί στην επίπεδη πλευρά. Αυτό επίσης θα χρησιμεύσει αργότερα, όταν το χρώμα θα πρέπει να αφεθεί για να στεγνώσει.
   
 2. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα πράσινο Μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner για τη διακόσμηση- είναι τόσο απλό. Χρωματίστε γραφικά στοιχεία όπως φαίνεται στο παράδειγμα μας, ή σχεδιάσετε το δικό σας μοτίβο. Με την ευκαιρία, δεν έχει σημασία αν κάνετε λάθος! Απλά χρωματίστε το από πάνω με το Μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner.
   
 3. Τέλος, κολλήστε τα 2 μισά πάνω σε κάθε πλευρά του αστεριού. Βάλτε ένα νήμα σε ένα από τα σημεία του αστεριού και κρεμάστε το.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τα άλλα αστέρια:

 • Όλα τα αστέρια που εμφανίζονται έχουν γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που εμφανίζονται παραπάνω.
 • Για να ξεκινήσουμε με τα αστέρια που έχουν δοθεί ως βάση καλύψτε τα με μια στρώση είτε PLAKA είτε PLAKA Lack. Τα μοτίβα που προστίθενται, με Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners.
 • Αστέρια με λουλουδάτο σχέδιο: Τα τμήματα φελιζόλ ζωγραφίζεται με μεταλλική PLAKA Lack σε κόκκινο χρώμα. Αφού στεγνώσει, ζωγραφίζεται το λουλουδάτο σχέδιο με ένα ασημί Μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner. Δεν σας έχουμε εφοδιάσει με ένα υπόδειγμα για αυτό το σχέδιο. Απλά ζωγραφίστε ένα λουλούδι, στη συνέχεια δημιουργήστε φύλλα γύρω από αυτό. Ξεχωριστό αποτέλεσμα: Το φόντο λαμπυρίζει μέσα από λουλουδάτο σχέδιο!
 • Στο αστέρι με το ελικοειδές σχέδιο δόθηκε μια στρώση βάσης της Πλάκας και στη συνέχεια μεταλλική PLAKA Lack σε πράσινο χρώμα εφαρμόστηκε σε μια ελικοειδή μορφή χρησιμοποιώντας μια λεπτή βούρτσα. Η επίδραση του λαμπερού ελικοειδούς τονίζεται από το μεταξένιο-ματ φόντο.
 • Στο αστέρι με το ελικοειδές σχέδιο δόθηκε μια στρώση βάσης της Πλάκας και στη συνέχεια μεταλλική PLAKA Lack σε πράσινο χρώμα εφαρμόστηκε σε μια ελικοειδή μορφή χρησιμοποιώντας μια λεπτή βούρτσα. Η επίδραση του λαμπερού ελικοειδούς τονίζεται από το μεταξένιο-ματ φόντο.