Αστέρια Γεννήσεως
Αστέρια Γεννήσεως

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε κάτι εύκολο για να κάνουν τα μικρά παιδιά τα Χριστούγεννα. Αυτός είναι ο λόγος που οι Πληροφορίες Εκπαιδευτικών σας προσφέρουν αυτό το πολύχρωμο διάκοσμο παραθύρου.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Αστέρια Γεννήσεως

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε κάτι εύκολο για να κάνουν τα μικρά παιδιά τα Χριστούγεννα. Αυτός είναι ο λόγος που οι Πληροφορίες Εκπαιδευτικών σας προσφέρουν αυτό το πολύχρωμο διάκοσμο παραθύρου. Με μόνο μια μικρή προσπάθεια, εκπληκτικά καινοτόμα μοτίβα μπορούν να φτιαχτούν για να δώσουν στα παράθυρά σας μια εορταστική λάμψη.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Διαφανές χαρτί, χρωματιστό χαρτί, μαρκαδόρους Wonderliners της Pelikan, κόλλα Pelifix, νάιλον κλωστή, και ψαλίδι.


Το αστέρι της Βηθλεέμ ως εορταστική διακόσμηση παραθύρου. Χάρη στο πρότυπο μας για λήψη, εκπληκτικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν.

 

  1. Πρώτον, εκτυπώστε τα πρότυπα που κατεβάσατε για τα αστέρια και το διαφανές χαρτί.
  2. Μεταφέρετε τα αστέρια σ το χρωματιστό χαρτί, για παράδειγμα κάρτα ουράνιο τόξο, της Pelikan. Κάντε περισσότερα από ένα αστέρι και χρησιμοποιήστε χαρτί διαφόρων χρωμάτων – το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως λαμπρό.
  3. Κόψτε το πρότυπο για το διαφανές χαρτί και χρησιμοποιήσετε το για να αποκόψετε τα κεντρικά κομμάτια για κάθε άστρο. Μια παραλλαγή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα κεντρικά κομμάτια που επικαλύπτονται.
  4. Στερεώστε το διαφανές χαρτί στο κέντρο του αστεριού με την κόλλα ραβδί.
  5. Σχεδιάστε το δικό σας υπόδειγμα απευθείας στο διαφανές χαρτί χρησιμοποιώντας τους Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners της Pelikan. Τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν πολύ ωραία. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα για να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό σας. Κάνετε μια τρύπα σε ένα από τα σημεία και περάστε μέσα μια νάιλον κλωστή μήκους περίπου. 20 εκατοστά,. Κάντε κόμπο τη κλωστή στα άκρα.