Το Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο
Σπίτι από Μελόψωμο
Το Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο Σπίτι από Μελόψωμο

Αυτό το Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο Σπίτι από Μελόψωμο είναι εύκολο να κατασκευαστεί και έχει πολλές χρήσεις. Με αυτό τον τρόπο, ο σχεδιασμός μπορεί να ποικίλλει όπως εσείς επιλέγετε. Στην περίπτωσή μας, έγινε ένα σπίτι από μελόψωμο για τα Χριστούγεννα

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Το Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο Σπίτι από Μελόψωμο

Stehaufmännchen

Αυτό το Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο Σπίτι από Μελόψωμο είναι εύκολο να κατασκευαστεί και έχει πολλές χρήσεις. Με αυτό τον τρόπο, ο σχεδιασμός μπορεί να ποικίλλει όπως εσείς επιλέγετε. Στην περίπτωσή μας, έγινε ένα σπίτι από μελόψωμο για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, μπορείτε να το διακοσμήσετε επίσης με αστέρια και αγγέλους, αν θέλετε.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Wonderliner Pelikan, πρότυπα λήψης Pelikan, έγχρωμο χαρτί Pelikan σε διάφορα χρώματα (κόκκινο, καφέ, πορτοκαλί και μαύρο), Wonderliners Pelikan σε διάφορα χρώματα.

Δείτε πως λειτουργεί:

  1. Πρώτον, εκτυπώστε τα πρότυπα λήψης: Ανάλογα με το αν θα θέλατε αργότερα να βάψετε το σπίτι ή όχι, εκτυπώστε τα πρότυπα είτε σε ένα λευκό φύλλο χαρτιού ή απευθείας επάνω στο καφέ χρωματιστό χαρτί.
  2. Αποκόψτε με προσοχή όλα τα πρότυπα. Ξεκινήστε βάζοντας μαζί τα δύο αετώματα. Διπλώστε τα δύο μέρη αετώματος, όπως φαίνεται στο σχέδιο και ενώστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες:
Schritt 1

Τα δύο αετώματα δίνουν στο σπίτι το βασικό σχήμα του.
  1. Τώρα διπλώστε το πάτωμα του σπιτιού, όπως φαίνεται στο σχέδιο. Τα δύο αετώματα στη συνέχεια θα κολληθούν επάνω στο πάτωμα κατά μήκος του στο κάτω άκρο.
Schritt 2

Τα αετώματα κολλημένα επάνω τις πλευρές του δαπέδου.

 

  1. Στη συνέχεια, οι πλευρές του σπιτιού (κίτρινο) κολλιούνται πάνω στις εξωτερικές και τα δύο κολλημένα πτερύγια δημιουργούνται στην πλευρά του πατώματος.
Schritt 4

Οι κίτρινες πλευρές κολλιούνται πάνω τους.
  1. Τώρα, διπλώστε την ταράτσα στη μέση και κολλήστε επάνω τα κολλημένα πτερύγια του αετώματος. Να είστε βέβαιοι ότι αφήσατε τα κολλημένα πτερύγια στην άκρη της οροφής, έτσι ώστε να μην κολλήσει έξω.
Schritt 5

Η στέγη είναι κολλημένη πάνω στο αετώματα.
  1. Για να τοποθετήσετε την καμινάδα, διπλώστε την καμινάδα κατά μήκος των γραμμών και συγκολλήστε, όπως φαίνεται. Στη συνέχεια, κολλήστε την καμινάδα πάνω στη στέγη από την κορυφή.
Schritt 6-1
Schritt 6-2

Η καμινάδα είναι κολλημένη επάνω στη στέγη από την κορυφή.

 

  1. Όποιος θέλει μπορεί να κολλήσει πόρτες και παράθυρα πάνω στο σπίτι. Γι 'αυτό, κόψτε τα αντίστοιχα πρότυπα, διπλώστε τα κατά μήκος των γραμμών αναδίπλωσης και κολλήστε τα στην επιθυμητή περιοχή του σπιτιού.
Schritt 7
  1. Τέλος, είναι καιρός να διακοσμηθεί το σπίτι. Για το σκοπό αυτό, σας προσφέρουμε πολλά διαφορετικά "σχήματα" μελόψωμου, τα οποία μπορούν να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας απλά, Wonderliners. Στη συνέχεια, κολλήστε τα επάνω στο σπίτι. Διακοσμήστε περαιτέρω το μπροστινό μέρος του σπιτιού και την οροφή χρησιμοποιώντας Wonderliners, αν το θέλετε .Δείτε τις εικόνες:
Dach
Front

Στο τέλος, τα διαφορετικά πρότυπα που ζωγραφίζονται απευθείας πάνω στην οροφή (αριστερά) και το μπροστινό μέρος του σπιτιού (δεξιά).