Το ημερολόγιο Έλευσης
απλά εντυπωσιακό !
Το ημερολόγιο Έλευσης νέου έτους - απλά εντυπωσιακό!

Χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία μπορεί εύκολα να γίνει κατά το μήνα Δεκέμβριο πριν από τα Χριστούγεννα - ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο έλευσης, ωστόσο, απαιτείται σχετικά νωρίς. Οι εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα συχνά είναι μάλλον ταραχώδης με αδιάλειπτη ατελείωτη ροή ραντεβού για να κρατήσετε.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Το ημερολόγιο Έλευσης νέου έτους - απλά εντυπωσιακό!

adventskalender

Χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία μπορεί εύκολα να γίνει κατά το μήνα Δεκέμβριο πριν από τα Χριστούγεννα - ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο έλευσης, ωστόσο, απαιτείται σχετικά νωρίς. Οι εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα συχνά είναι μάλλον ταραχώδης με αδιάλειπτη ατελείωτη ροή ραντεβού για να κρατήσετε. Η ιδέα χειροτεχνίας μας θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε: Το ημερολόγιο έλευσης γίνεται γρήγορα και μπορεί να διπλωθεί.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Πράσινο και κόκκινο χρωματιστό χαρτί, πρότυπα λήψης, Wonderliner σε ασήμι και χρυσό, καρφιά, διάκορευτή, ένα ψαλίδι, ένα στυλογράφο Griffix για να διακοσμήσετε.

Είναι πανεύκολο:

  1. Εκτυπώστε τα πρότυπα λήψης πάνω στο πράσινο (κύκλοι) και κόκκινο (δείκτες) χρωματιστό χαρτί και προσεκτικά κόψτε όλα τα μέρη.
  2. Κάντε τρύπες στις μυτερές λωρίδες χαρτιού στις παρεχόμενες ενδείξεις.
  3. Πρώτα κολλήσει ένα ακέφαλο καρφί μέσα στη μέση του πράσινου χάρτινου κύκλου.

 

Στη συνέχεια, «περάστε» τις 24 κόκκινες λωρίδες χαρτιού με την επίπεδη πλευρά επάνω στο ακέφαλο καρφί . Όταν όλα τα μέρη είναι το ένα πάνω από κάθε άλλο, λυγίστε τα δύο άκρα του ακέφαλο καρφί χώρια.

adventskalenderSchritt1

Ο πράσινος κύκλος και όλα τα κόκκινα τμήματα περασμένα επάνω στο ακέφαλο καρφί.

adventskalenderSchritt2

Γράψτε και να διακοσμήστε τις κόκκινες λωρίδες, όπως σας αρέσει.

 

4. Μόλις το ημερολόγιο έλευσης συναρμολογηθεί, οι αριθμοί 1 έως 24 γράφονται στα αιχμηρά άκρα των κόκκινων λωρίδων χαρτιού με ένα χρυσό Wonderliner. Αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε τον ελεύθερο χώρο με αποσπάσματα από σύντομα ποιήματα, ή ευχές. Για την εύκολη και καθαρή γραφή, σας προτείνουμε τον στυλογράφο Griffix. Λόγω του καλού χειρισμού του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλος.

5. Τώρα το ημερολόγιο Έλευσης μπορεί να διπλωθεί και να φυλάχθει με ασφάλεια αποθηκευμένο μέχρι την πρώτη χρήση του.

adventskalenderZusammengeklappt
adventskalenderAufgeklappt

Συμβουλή: Περάστε ένα χρωματιστό κομμάτι σπάγκο μέσα από τις αιχμηρές άκρες του ημερολογίου. Θα σας δείξει τη σωστή μέρα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως κρεμάστρα για το ημερολόγιο.