Πασχαλινός Τυμπανιστής
Πασχαλινός Τυμπανιστής
Μινιατούρα Τυμπανιστής / Πασχαλινός Τυμπανιστής

Η Μινιατούρα μας Τυμπανιστής ζωντανεύει! Με τη συστροφή τους εμπρός και πίσω μεταξύ του αντίχειρα και το δείκτη, οι βραχίονες αρχίζουν να κινιούνται και χτυπούν το τύμπανο με δύναμη.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Μινιατούρα Τυμπανιστής / Πασχαλινός Τυμπανιστής


Η Μινιατούρα μας Τυμπανιστής ζωντανεύει! Με τη συστροφή τους εμπρός και πίσω μεταξύ του αντίχειρα και το δείκτη, οι βραχίονες αρχίζουν να κινιούνται και χτυπούν το τύμπανο με δύναμη. Η απλή κατασκευή και το σπουδαίο χαρακτηριστικό αυτού του πολύχρωμου κομματιού της χειροτεχνίας ενθαρρύνει χειροτέχνες - μεγάλους και μικρούς - να δημιουργήσουν ένα δικό τους μοτίβο.

 

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Pelikan αδιαφανές κουτί μπογιάς (εναλλακτικά Pelikan ΠΛΑΚΑ), πινέλο (βούρτσα για τα μαλλιά και πινέλο με τρίχες μεγέθους 6), (άδειο) σπιρτόκουτο, μπάλα φελιζολ ή πινγκ-πονγκ(Ø περίπου. 30 χιλιοστά), κλωστή ραψίματος, βελόνα ραψίματος, χαρτί κρεπ, Pelikan Fineliner (μαύρο και κόκκινο), ξυλάκι για σουβλάκι , στρογγυλό δίσκο από αφρώδες καουτσούκ (Ø περ.. 10mm), ψαλίδι και κάποια κόλλα. Επιπλέον, για τον Πασχαλινό Τυμπανιστή : 1 αυγό φυσητό (παρακαλούμε να κάνετε μια τρύπα σε κάθε άκρο), κατεβάστε το πρότυπο, έγχρωμο χαρτί και πινέζα πίνακα ανακοινώσεων.

Είναι πανεύκολο:

Σημείωση: Οι οδηγίες για τον Πασχαλινό τυμπανιστή είναι παρόμοιες με τις γενικές οδηγίες. Ειδικά στάδια εργασίας περιγράφονται!

Κεφάλι, μαλλιά και καπέλο

 1. 1.Χρησιμοποιώντας τα στυλό Fineliner, σχεδιάστε ένα αστείο πρόσωπο πάνω την μπάλα του φελιζολ ή πινγκ-πονγκ. Για τη μύτη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πινέζα πίνακα ανακοινώσεων που θα κολλήσετε σε αυτό.
 2. 2. Κόψτε ένα τετράγωνο κομμάτι κρεπ χαρτί (περίπου 60 χιλιοστά μήκος) και κολλήστε το ομόκεντρα στο πίσω μέρος της μπάλας. Όταν στεγνώσει η κόλλα, κάντε περικοπές κατά μήκος των άκρων για να δημιουργήσετε φράντζα στα μαλλιά. Εναλλακτικά, μπορείτε να κολλήσετε ένα κωνικό καπέλο, κάντε κόμπο το άλλο άκρο σφιχτά με ένα κομμάτι από τα νήματα για ράψιμο και κόψτε κρόσσια σε αυτό με ένα ψαλίδι.

Τα μαλλιά είναι κατασκευασμένο από χαρτί κρεπ που ήταν κολλημένο και κομμένο κρόσσια με ένα ψαλίδι.

Πασχαλινός Τυμπανιστής

Ο Πασχαλινός τυμπανιστής χρειάζεται μόνο αυτιά κολλημένα.
 • Κολλήστε δύο αυτιά πάνω στο Πασχαλινό Τυμπανιστή, αντί μαλλιών κάντε ένα καπέλο. Χρησιμοποιήστε το πρότυπο λήψης για αυτή την περίπτωση.
 • Για τη μύτη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πινέζα πίνακα ανακοινώσεων

Σώμα

 1. Βάψτε τις πλευρές των σπιρτόκουτων εμπρός και πίσω με αδιαφανές λευκό ή μονόχρωμο αδιαφανές ή PLAKA χρώμα. Αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.
 2. Στη συνέχεια, σχεδιάστε τις μπροστινές πλευρές. Βάψτε μαύρο ή χρωματίστε πούλια με τα αδιαφανή ή PLAKA χρώματα, ή δημιουργήστε ένα πολύχρωμα ριγέ ένδυμα για το ντράμερ σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρωματίσετε το πίσω μέρος σε ένα παρόμοιο μοτίβο.
 3. Δέσετε με κόμπο μια μπίλια σε ένα άκρο σπάγκου ραψίματος σε μάκρος 150 χιλιοστών. Περάστε το άλλο άκρο του σπάγκου πλαγίως μέσα στο σπιρτόκουτο χρησιμοποιώντας μια βελόνα. Δέστε, επίσης, ένα μαργαριτάρι σε αυτό το τέλος του σπάγκου. Μπορείτε να στερεώσετε το σπάγκο στα άκρα με μια σταγόνα υγρής κόλλας.


Πασχαλινός Τυμπανιστής

 • Αντί να ζωγραφίσετε τα σπιρτόκουτα, ζωγραφίστε το φυσητό αυγό με αδιαφανή ή PLAKA χρώματα. Αφήστε όλα τα μέρη να στεγνώσουν καλά!
 • Διπλώστε το κομμάτι του ώμου από το πρότυπο λήψης κατά το ήμισυ, κάντε μια τρύπα στη μέση και στα δυο εξωτερικά σημάδια και κολλήστε το (βλ. εικόνα) στο επάνω μέρος του αυγού από την μπροστινή και την πίσω πλευρά.
 • Δέστε μια μπίλια στο τέλος του σπάγκου ραψίματος σε μάκρος 50 χιλιοστών και τραβήξτε το άλλο άκρο μέσα από τον αριστερό ώμο μία φορά από τα αριστερά και ένα φορά από τα δεξιά (βλ. σήμα!). Στερεώστε τις δύο άκρες με κόμπο.

Κατασκευή

 1. Ξεκινάμε από το κάτω μέρος. Πρώτα πιέστε το ξύλινο καλαμάκι μέσα από τη μικρή αφρώδες πλάκα από καουτσούκ. Θα χρησιμεύσει ως δισκόφρενο αργότερα εμποδίζοντας την φιγούρα να γλιστρήσει προς τα κάτω.
 2. Τώρα, κολλήστε προσεκτικά το σπιρτόκουτο κατά μήκος πάνω στο ξύλινο καλαμάκι σπρώχνοντας το μέχρι την μέση. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε τις τρύπες εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι.

Πασχαλινός Τυμπανιστής

 • Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα σπιρτόκουτο, σπρώξτε το ραβδί μέσα από ένα αυγό, ξεκινώντας από το κάτω μέρος, στη συνέχεια εφαρμόστε το μέρος των ώμων.

 

Συμβουλή: Μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα ένα καλαμάκι μήκους 5 χιλιοστών ως λαιμό. Θα δείχνει πιο όμορφο, αλλά θα χρησιμεύσει και ως βάση για το κεφάλι.

 

 1. Στη συνέχεια τοποθετήστε το κεφάλι πάνω στην κορυφή της ράβδου, που περιλαμβάνει την κατασκευή μαλλιών ή καπέλο.
 2. Τέλος, η αφρώδης ελαστική πλάκα στερεώνεται με κόλλα.