Ζωγραφισμένα αυγά με μελάνι
Καλλιτεχνική διακόσμηση
με μελάνι διόρθωσης!
Ζωγραφισμένα αυγά με μελάνι

Αυτά τα αυγά φαίνονται όμορφα, είτε κρέμονται είτε τοποθετούνται διακοσμητικά σε ένα Πασχαλινό καλάθι: βαμμένα αυγά με μελάνι διακοσμημένα με διαγραφέα μελάνης.

Ζωγραφισμένα αυγά με μελάνι


Αυτά τα αυγά φαίνονται όμορφα, είτε κρέμονται είτε τοποθετούνται διακοσμητικά σε ένα Πασχαλινό καλάθι: βαμμένα αυγά με μελάνι διακοσμημένα με διαγραφέα μελάνης.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Ένα μπουκάλι μελάνι στυλογράφου Pelikan χρώματος " royal blue ", πινέλο (μέγεθος 10), Eradicator (διαγραφέα μελάνης ) Super pirate με άκρη πλάτους F + B, ένα Super Sheriff με μύτη πλάτους Μ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνοιγμα και λεπτότητα), χαρτί κουζίνας ή χαρτομάντιλα, βερνίκι Pelikan Brillian, φυσητά, λευκά αυγά κοτόπουλου ή γαλοπούλας, ενδεχομένως, ένα ενισχυτικό ζωγραφικής αυγών.

Για τα ειδικά εφέ:
Pelikan Wonderliner, πινέλο μεγέθους 2, Πλάκα χρυσό, μπλε χρωματιστό χαρτί για στήριξη και μικρές λαβές, κόλλα Pelifix stick. Σας προτείνουμε για κρέμασμα να χρησιμοποιείτε τα γατζάκια για μπάλες Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

1)Για να ξεκινήσετε, βάψτε τα φυσητά αυγά με το μελάνι στυλογράφου. Προτείνουμε μια βούρτσα μαλλιών καθώς οι τρίχες προσκολλώνται στις καμπύλες του αυγού. Προσέξτε να μην λερώσετε τα δάχτυλά σας κατά τη ζωγραφική! Στεγνώστε τα χέρια σας καλά εκ των προτέρων και κρατήστε το αυγό προσεκτικά με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ή ένα χαρτομάντιλο και γυρίστε το. Αφήστε το μελάνι να στεγνώσει καλά.

2) Για τις μεγάλες περιοχές, όπως για παράδειγμα το λουλούδι στη δική μας περίπτωση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την άκρη πλάτους Β. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα εύκολο μοτίβο λουλουδιών.

 

3) Είναι εύκολο να ζωγραφίσετε πουά με την άκρη πλάτους F. Πάλι έχουμε επιλέξει ένα εύκολο μοτίβο λουλουδιών (μύτη πλάτος Β). Ζωγραφίστε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο τελειών γύρω από αυτό.

 

4) Τώρα που εξασκηθήκατε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το άλλο άκρο του Eradicator μελανιού, δηλαδή την άκρη που γράφει πάνω από το μελάνι σβησίματος, να ζωγραφίσετε περισσότερα λουλούδια πάνω στο αυγό. Στο παράδειγμά μας, έχουμε συνδυάσει ένα απλό μοτίβο λουλουδιών (άκρη Β) με λευκές τέλειες (άκρη F) και ένα μοτίβο γίνεται με τη μύτη γραφής.

 

Ολοκλήρωση
Για να προστατευτεί το μελάνι από το τρίψιμο πάνω τα δάχτυλά σας, περάστε τα με μια γενναία στρώση Pelikan Clear Varnish.

Διακόσμηση:
Δεν έχει σημασία αν ένα από τα αυγά σπάσει, ενώ προσπαθείτε να το αδειάσετε φυσώντας. Αν το κάτω μισό του αυγού είναι ακόμα ολόκληρο, φυτέψει ένα μικρό λουλούδι σε αυτό, όπως στο παράδειγμά μας! Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ζωγραφίσει τα κελύφη των αυγών με Wonderliner ή να τα χρησιμοποιήσετε για τονισμό. Με την ευκαιρία, ο Wonderliner επίσης γράφει στα λουστραρισμένα κελύφη αυγών κι έτσι μπορείτε να καλύψετε τυχών ατυχήματα.


Αυγά διακοσμημένα με Wonderliner και χρησιμοποιημένα ως γλάστρα

Ανάρτηση:
Χρησιμοποιώντας τα γαντζάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι εύκολο να κρεμάσετε τα αυγά μπροστά από ένα παράθυρο, για παράδειγμα, απλά με το πέρασμα μιας κορδέλας μέσα από τη θηλιά.


Τα αυγά κρέμονται περνώντας μια κορδέλα μέσα από το γαντζάκι.

Με τη χρήση του Plaka Χρυσό μπορείτε να δώσετε στα αυγά μια αφή πραγματικά υψηλής ποιότητας. Στο παράδειγμά μας, έχουμε ζωγράφισε το αυγό με ένα μπλε Wonderliner και ολοκληρώσαμε με μια λεπτή εφαρμογή του χρυσού Plaka.


Το Plaka Χρυσό δημιουργεί μια αίσθηση υψηλής ποιότητας.

 

Μπορείτε να κάνετε μια βάση για τα βαμμένα αυγά από ένα κομμάτι μπλε χαρτονιού. Κάντε ένα δαχτυλίδι στο επιθυμητό μέγεθος και κολλήστε με κόλλα Pelifix stick. Στη συνέχεια, κόψτε 3 λωρίδες στο ίδιο πλάτος και να κάνετε τα πόδια, κάντε τα ρολό και κολλήστε τα άκρα. Όταν όλα τα μέρη είναι στεγνά, κολλήστε τα πόδια στο δαχτυλίδι σε κάποια απόσταση.


Μια απλή θήκη για τα βαμμένα αυγά κατασκευασμένη από χαρτόνι.

 

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση σχεδιάζοντας και ζωγραφίζοντας τα τσόφλια των αυγών.


Βαμμένα με μελάνι, διακοσμημένα με το μελάνι διόρθωσης: Πασχαλινά αυγά.