Πασχαλινή χειροτεχνία
Λουλούδι σοκολάτας, δαχτυλίδι
χαρτοπετσέτας, πεταλούδα

Το Πάσχα πλησιάζει και πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να περιμένουν για να δημιουργήσουν αποτελεσματικά, αλλά μη περιπλεγμένες πασχαλινές διακοσμήσεις σε μόνο λίγα βήματα.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πασχαλινή χειροτεχνία σε μερικά μόνο βήματα

Μία ιδέα από την Ilona Schneider από το Αννόβερο
Το Πάσχα πλησιάζει και πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να περιμένουν για να δημιουργήσουν αποτελεσματικά, αλλά μη περιπλεγμένες πασχαλινές διακοσμήσεις σε μόνο λίγα βήματα. Η Pelikan θέλει να υποστηρίξει τη δημιουργικότητά σας και θα ήθελε να εισάγει 4 διαφορετικές ιδέες για σας.


Η λήψη προτύπων ¨Ανεμόνη, κουνέλια, λαγουδάκια και πεταλούδα¨ είναι έτοιμα για σένα

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Pelikan χρωματιστό χαρτόνι σε πράσινο, καφέ, κίτρινο και λευκό χρώμα,ξυλομπογιές, μανταλάκι για ρούχα, διαφανές χαρτί, ένα μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner, κόλλα, ένα ψαλίδι και λήψη προτύπων μας. Επιπλέον, θα χρειαστείτε 2 πετσέτες για τα κουνέλια και λαγουδάκια και ένα σοκολατένιο αυγό.

Οδηγίες:

Τυπώστε τα πρότυπα και αντιγράψτε τα στο επιθυμητό κομμάτι χαρτονιού. (Ανεμόνη: πράσινο, κουνέλι και λαγουδάκι: καφέ, μπλε, πεταλούδα: κίτρινο + διαφανές χαρτί) Κόψτε όλα τα πρότυπα.

Ανεμόνη

Διπλώστε και τα δύο από τα μέρη της πλευράς προς τα πάνω, ώστε το οβάλ μέρος στη μέση να είναι η μόνιμη βάση. Κολλήστε το άνθος ανάμεσα στις "σταγόνες" (βλ. κόκκινο βέλος).

Τέλος τοποθετήστε ένα σοκολατένιο αυγό στη βάση στηρίγματος και βάλτε την ανεμόνη επάνω.


Έτσι κολλήστε το στο άνθος και δημιουργήστε την ανεμόνη.

Λαγουδάκι


Κολλήστε ένα πρότυπο λαγουδάκι και στις δύο πλευρές σε ένα μανταλάκι για ρούχα και αργότερα τσιμπήστε σε αυτό μια πετσέτα.

Διακοσμήστε το λαγουδάκι με ξυλομπογιές σχεδιάζοντας μάτια, μουστάκια και ένα στόμα. Κολλήστε τα δύο μέρη από το λαγουδάκι (μία πλευρά στο είδωλο σε καθρέφτη) σε κάθε πλευρά από το μανταλάκι για τα ρούχα.

Τέλος τσιμπήστε μια πετσέτα ανάμεσα στο μανταλάκι με τα ρούχα και τοποθετήστε το λαγουδάκι στο τραπέζι.

Κουνέλι

Κολλήστε όλα τα πρότυπα, εκτός από τα πόδια, το ένα απέναντι στο άλλο. Κόψτε την ποδιά στην πίσω πλευρά κατά μήκος της διακεκομμένης γραμμής πριν την κολλήσετε. Προσέξτε να μην κολλήσετε μαζί τη θηλιά που δημιουργήσατε για τη χαρτοπετσέτα! Στην μπροστινή πλευρά, κολλήστε τη ποδιά, όπως επίσης και σε αυτό τις πατούσες. Τώρα, η ποδιά μπορεί να χρωματιστεί με μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners. Σχεδιάστε το πρόσωπο με τις ξυλομπογιές, π.χ. τα μάτια, τη μύτη, το στόμα, τα μουστάκια, κλπ.

Τέλος, πιέστε μια πετσέτα μέσα στη θηλιά στο πίσω μέρος και γυρίστε το κουνέλι γύρω. Με την αναδίπλωση των ποδιών χώρια, το κουνέλι μπορεί ακόμη και να σταθεί με τη χαρτοπετσέτα σε αυτό! Αυτό το κουνέλι θα είναι το αποκορύφωμα σε οποιοδήποτε πασχαλινό τραπέζι!

Πεταλούδα


Απλά κολλήστε το χρωματιστό διαφανές χαρτί από την κάτω πλευρά και διπλώστε τα φτερά προς τα πάνω.

Χρωματίστε το διαφανές χαρτί που κόψατε με μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners. Στη συνέχεια, κολλήστε το στη μέση της ένδειξης "σημείο κολλήματος". Διπλώστε τα φτερά προς τα πάνω.

Αν κολλήσετε την πεταλούδα σε μια θυελλώδη περιοχή, τα φτερά της θα χτυπούν.