Αστεία λουλούδια-αυγά
Αστεία λουλούδια-αυγά

Αυτά τα αστεία λουλούδια- αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους- ως δώρο ή ως απλή σχολική διακόσμηση που οι μαθητές μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Αστεία λουλούδια-αυγά

Αυτά τα αστεία λουλούδια- αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους- ως δώρο ή ως απλή σχολική διακόσμηση που οι μαθητές μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους.

Θα χρειαστείτε τα εξής για την κατασκευή λουλουδιών- αυγών:

Διαφανές χαρτί Pelikan σε μπλε ή κόκκινο, Pelikan έγχρωμο χαρτί σε πράσινο χρώμα, Pelikan γυαλιστερό χαρτί σε κίτρινο χρώμα, ξύλινα ραβδιά, floral αφρό, οδοντογλυφίδες, κόλλα και ψαλίδι, ένα άδειο (φυσητό έξω) κέλυφος αυγού, Plaka χρώματα σε πράσινο χρώμα και ένα πινέλο ...

Κάντε τα εξής:

  1. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης και κόψτε τα πέταλα λουλουδιών οκτώ φορές από το χαρτί της διαφάνειας. Στη συνέχεια, αντιγράψτε τα σε δύο φύλλα πράσινου έγχρωμου χαρτιού και κόψτε τα επίσης.


    Τα πέταλα λουλουδιών και οι ετικέτες για κάθε σχεδιασμό είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε.

  2. Χρωματίστε τα ξύλινα ραβδιά με πράσινο χρώμα PLAKA και αφήστε τη μπογιά να στεγνώσει. Στη συνέχεια κόψτε μία ταινία πλάτους 3 cm από το πράσινο έγχρωμο χαρτί. Κολλήστε αυτή τη χάρτινη λωρίδα περίπου 4 cm πάνω από το τέλος του ξύλινου ραβδιού. Τυλίξτε το γύρω μέχρι το ραβδί να ταιριάζει ακριβώς στην κάτω τρύπα του αυγού. Το έγχρωμο χαρτί υποτίθεται ότι αργότερα θα αποτρέψει το ραβδί από την ολίσθηση έξω από την εμπλοκή του ραβδιού στην τρύπα. Στη συνέχεια σπρώξτε το ξύλινο ραβδί προσεκτικά μέσα από την άλλη τρύπα του αυγού και κολλήστε το. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά.


    Το ξύλινο ραβδί με το χρωματιστό χαρτί είναι κολλημένο στο αυγό. Με αυτό τον τρόπο το αυγό σφηνώνει πάνω στο ξύλινο ραβδί.

  3. Τώρα κολλήστε τα πέταλα λουλουδιών σε σχήμα αστεριού γύρω από την κάτω τρύπα του αυγού. Κολλήστε ένα στρογγυλό κίτρινο κύκλο κατασκευασμένο από γυαλιστερό χαρτί στο πάνω μέρος του αυγού.
  4. Τώρα συναρμολογούμε το λουλούδι- αυγό. Πρώτα θα γεμίσετε τη γλάστρα λουλουδιών με αφρό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το τελικό λουλούδι ολοκληρωμένο με τα πράσινα φύλλα μέσα στην γλάστρα.
  5. Σαν τελικό βήμα, μπορείτε να κολλήσετε μια ταμπέλα, π.χ. ένα δώρο ή μια ετικέτα ονόματος, στον αφρό λουλουδιών. Γι 'αυτό, ακριβώς εκτυπώσετε το πρότυπο λήψης μας, την ετικέτα του και κολλήστε από πίσω την οδοντογλυφίδα.

Για το ξεχωριστό σχέδιό σας, υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές από ταμπέλες για να διαλέξετε. Όλα αυτά μπορείτε να το κατεβάσετε ως πρότυπα.

Αυτό είναι το τελικό φυτό που μοιάζει με αυγό, το οποίο μπορεί να είναι μια διασκεδαστική διακόσμηση για το Πασχαλινό τραπέζι σας.