Πολύχρωμες πασχαλινές κότες για ένα μάθημα
Εκτυπώστε - φτιάξτε - έτοιμο!
Πολύχρωμες πασχαλινές κότες για ένα μάθημα

Οι πολύχρωμες πασχαλινές κότες μας είναι πολύ διακοσμητικές, είναι εύκολες για χειροτεχνία και μπορεί να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λόγω της απλής δομής τους, οι πολύχρωμες πασχαλινές κότες μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά μεγέθη και να χρησιμεύσουν ως μια ωραία διακόσμηση για κάθε πασχαλινό τραπέζι.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πολύχρωμες πασχαλινές κότες για ένα μάθημα


Οι πολύχρωμες πασχαλινές κότες μας δείχνουν όμορφες και μπορούν να γίνουν σε ένα μάθημα!

Οι πολύχρωμες πασχαλινές κότες μας είναι πολύ διακοσμητικές, είναι εύκολες για τα χειροτεχνία και μπορεί να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λόγω της απλής δομής τους, οι πολύχρωμες πασχαλινές κότες μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά μεγέθη και να χρησιμεύσουν ως μια ωραία διακόσμηση για κάθε πασχαλινό τραπέζι. Συμβουλή: Βάζοντας ετικέτα με το όνομα, οι πασχαλινές κότες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πινακίδες ονόματος.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Τα πρότυπα λήψης μας (κότα μεγάλη Ø 65 χιλιοστών και μικρή Ø 55 χιλιοστών), χρωματίστε είτε λευκό έγχρωμο χαρτί με ξυλομπογιές ή χρησιμοποιήστε κόκκινο, κίτρινο και λευκό έγχρωμο χαρτί για να εκτυπώσετε τα κομμάτια, ψαλίδι και κόλλα Pelifix stick.

Είναι πανεύκολο:

  1. Εκτυπώστε τα πρότυπα λήψης σε ένα λευκό κομμάτι χαρτόνι - Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τα πρότυπα σε χρωματιστό χαρτί (βλ. παραπάνω), ή μπορείτε να εκτυπώσετε τα πρότυπα λήψης σε κανονικό χαρτί και να τα αντιγράψετε σε λευκό χαρτόνι.
  2. Αποκόψτε όλα τα επιμέρους εξαρτήματα και χρωματίστε τα (όταν χρησιμοποιείτε λευκό χαρτί) με ξυλομπογιές, π. χ. σε χρώμα πορτοκαλί (ράμφος και φτερά) και κόκκινο (χτένα και τα πόδια). Κόψτε στο σώμα της κότας (σχήμα κύκλου) κατά μήκος των σημάτων που σας δίνονται και διπλώνουμε στη μέση (βλέπε σημάνσεις).

 

Τελειώνοντας την Πασχαλινή Κότα

  1. Σε γενικές γραμμές: Όλα τα μέρη της πασχαλινής κότας κολλιούνται στο σώμα. Με αυτό τον τρόπο, το κοτόπουλο μπορεί να θαυμαστεί και από τις δύο πλευρές!
    • 1. + 2:. Πρώτον, κολλήστε το λειρί, το ράμφος και τα φτερά. Η παρακάτω εικόνα δείχνει πώς τα φτερά κολλιούνται μεταξύ των δύο τμημάτων του σώματος.
    • 3:. Τα πόδια της πασχαλινής κότας κολλιούνται από το εσωτερικό προς το κάτω άκρο καθενός από τα μισά του σώματος. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να διπλώνουν τα πόδια ανοιχτά, έτσι ώστε η κότα να μπορεί να σταθεί μόνη της.
    • 4:. Τέλος, κολλήστε τα δύο φτερά κεντρικά στις πλευρές του σώματος της κότας. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε το στυλ σας κάνοντας είτε ευθεία φτερά (βλέπε λευκή κότα) ή καμπύλα φτερά (βλ. κίτρινη κότα).

Τα πόδια και τα πούπουλα της πασχαλινής κότας κολλιούνται στο εσωτερικό, τα φτερά στο εξωτερικό.