Η μάσκα κολοκύθας
για να φορέσετε
Η μάσκα κολοκύθας για να φορέσετε

Ως εναλλακτική λύση για την κολοκύθα προσφέρουμε επίσης μάσκες κολοκύθας για να φοβίζουν τους δαίμονες και τα φαντάσματα. Αυτά μπορούν εύκολα να εκτυπωθούν.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Η μάσκα κολοκύθας για να φορέσετε

Ως εναλλακτική λύση για την κολοκύθα προσφέρουμε επίσης μάσκες κολοκύθας για να φοβίζουν τους δαίμονες και τα φαντάσματα. Αυτά μπορούν εύκολα να εκτυπωθούν.


πέντε διαφορετικά μοτίβα για να επιλέξετε

Μπορείτε να κατεβάσετε τα πρότυπα για τη μάσκα κολοκύθας εδώ.
 

Θα χρειαστείτε τα εξής:

  • Κάπως ισχυρότερο χαρτί (πρέπει να ανθίσταται σε κάποια πίεση)
  • Ψαλίδια
  • Νήμα ή μια λαστιχένια ζώνη
  • Pelikan θαμπές νερομπογιές, ένα πινέλο και λίγο νερό

 

Δείτε πως γίνεται:

1. Επιλέξτε μια μάσκα και εκτυπώστε την.

gewählte Maske ausschneiden

2. Κρατήστε τη μάσκα μπροστά από το πρόσωπό σας και επισημάνετε τα σημεία όπου οι τρύπες για τα μάτια θα απαιτηθούν. Οι περιοχές αυτές αργότερα θα είναι κομμένες. Οι τρύπες θα πρέπει να είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με αυτά στο εκτυπωμένο.

Augenpartie einzeichnen

3.Τώρα η μάσκα είναι ζωγραφισμένη. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα από το κουτί νερομπογιών της Pelikan. Όλα τα χρώματα είναι εύκολο να αναμιχθούν και να συνδυαστούν. Αν θέλετε να αναμίξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα, δοκιμάστε το για πρώτη φορά στο δικό μας κουτί μπογιάς νερομπογιών σε απευθείας σύνδεση. Εδώ μπορείτε να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη ποσότητα για να αναμειχθεί το επιθυμητό χρώμα και στη συνέχεια να το αναδημιουργήσετε.

Löcher in die Maske bohren

4. Κάντε τις τρύπες στην πλευρά της μάσκας, είτε πιέζοντας με το ψαλίδι ή χρησιμοποιώντας διακορευτή σελίδας. Το λάστιχο συνδέεται με τις τρύπες.

So sitzt die Maske richtig!


Έτσι θα πρέπει να τοποθετηθεί η μάσκα. Το λάστιχο δεν πρέπει να δένεται υπερβολικά χαλαρά.

Με την ευκαιρία: Στο Halloween η μάσκα είναι μία σπάνια περίπτωση που το "όσο πιο άσχημο τόσο το καλύτερο" πραγματικά μετράει.