Πέτρινες μάσκες που μπορείτε
να φορέσετε
Πέτρινες μάσκες που μπορείτε να φορέσετε

Αυτό το μήνα έχουμε μέχρι τώρα και πάλι μια "πέτρα του μήνα". Εκτός από αυτό προσφέρουμε επίσης μια πέτρινη μάσκα. Αυτή μπορεί εύκολα να χρωματιστεί χρησιμοποιώντας θαμπά χρώματα της Pelikan.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πέτρινες μάσκες που μπορείτε να φορέσετε

Αυτό το μήνα έχουμε μέχρι τώρα και πάλι μια "πέτρα του μήνα". Εκτός από αυτό προσφέρουμε επίσης μια πέτρινη μάσκα. Αυτή μπορεί εύκολα να χρωματιστεί χρησιμοποιώντας θαμπά χρώματα της Pelikan. Το γεγονός αυτό κάνει το περίγραμμα της μάσκας εμφανίζεται αρκετά ζωηρό.

 

Δείτε πως γίνεται:

  1. Πρώτον, κάντε κλικ στην μάσκα, αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια εκτυπώστε την.
  2. Μετά από αυτό, κρατήστε τη μάσκα μπροστά από το πρόσωπό σας και σημαδέψτε, που θα γίνουν τα μάτια αργότερα. Αυτά τα σημάδια αργότερα θα κοπούν, δημιουργώντας τρύπες για να βλέπετε μέσα από αυτές. Οι τρύπες πρέπει να τοποθετείται κοντά στην προτεινόμενη περιοχή των ματιών της εκτύπωσης.
  3. Τώρα οι opaque νερομπογιές της Pelikan εφαρμόζονται στη μάσκα. Επιλέξτε κάποια από τα αγαπημένα σας χρώματα. Τα χρώματα αναμειγνύονται με άφθονο νερό και στη συνέχεια εφαρμόζονται προσεκτικά. Η τεχνική αυτή επιτρέπει στο φόντο του σχεδίου να λάμπει, δηλαδή, η εικόνα της πέτρας παραμένει άθικτη. Στη συνέχεια, η μάσκα μπορεί να κοπεί.
  4. Δημιουργήστε τις τρύπες στα πλαϊνά της μάσκας, είτε με ένα ψαλίδι ή με ένα διακορευτή σελίδας. Εκεί επισυνάπτεται το λάστιχο.

Ο κόμπος στο λάστιχο δεν πρέπει να είναι δεμένος πολύ χαλαρά, αλλιώς η μάσκα δεν θα εφαρμόζει σωστά.

 

Ελπίζουμε να το απολαύσετε!