Διασκεδαστικό Αποκριάτικο Πάζλ
Διασκεδαστικό Αποκριάτικο Πάζλ

Κατά τη διάρκεια του Halloween, οι ιδέες για κατασκευές όχι μόνο απαιτούνται αλλά ακόμη και μικρά παιχνίδια που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό το κάπως διαφορετικό είδος παζλ είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για το σκοπό αυτό, καθώς μπορεί να παιχθεί είτε μεμονωμένα είτε σε ζεύγη!

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Διασκεδαστικό Αποκριάτικο Πάζλ

Ένα κάπως διαφορετικό πάζλ για το δρόμο

Fun Halloween Puzzle

Το „Διασκεδαστικό Αποκριάτικο Πάζλ“ παίζεται από ένα άτομο ή σε ανταγωνισμό με ένα σύντροφο.

Στο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια αποκριών, δεν ζητήθηκαν μόνο πολλές ιδέες χειροτεχνίας, αλλά και μίνι-παιχνίδια που δεν απαιτούν μεγάλη προετοιμασία για να διαδραματιστούν. Αυτό το κάπως διαφορετικό είδος παζλ είναι σπουδαίο για το σκοπό αυτό, καθώς μπορεί να παιχτεί με έναν και μόνο παίκτη ή ένας εναντίον ενός άλλου!

 

Πρότυπα λήψης, χρωματιστό χαρτί, κόλλα, ψαλίδι και μαρκαδόροι Colorella

Προετοιμασία παιχνιδιού:

Κατ 'αρχάς, κολλήστε στο παιχνίδι τις μάρκες "μάγισσα", "κολοκύθα" και "φάντασμα" στο χρωματιστό χαρτί, χρωματίστε τες με τους μαρκαδόρους Colorella και κόψτε τες. Κολλήστε επίσης, το πάνω μέρος του προτύπου πάνω στο χρωματισμένο χαρτί. Αργότερα, αυτό το μέρος θα χρησιμεύσει ως ταμπλό παιχνιδιού:

 

Kürbisse schieben
Kürbisse schieben

Αυτές οι μάρκες παιχνιδιού πρέπει να είναι χρωματισμένες με μαρκαδόρους Colorella.

 

Κανόνες:

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να γεμίσει η πυραμίδα με Αποκριάτικα στοιχεία (μάγισσα, κολοκύθα, φάντασμα), ενώ κάθε πεδίο πρέπει να συμπληρωθεί με μια διαφορετική εικόνα - δεν πρέπει ποτέ να τοποθετούνται δύο του ίδιου είδους δίπλα. (Υπάρχουν διάφορες δυνατές λύσεις)