Χαράξτε μια κολοκύθα για τις Απόκριες
Χαράξτε μια κολοκύθα για τις Απόκριες

Οι Απόκριες έρχονται. Στο μικρό εργαστήριό μας, θα θέλαμε να σας δείξουμε πόσο απλό είναι να κάνετε μια Αποκριάτικη κολοκύθα.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Χαράξτε μια κολοκύθα για τις Απόκριες

Οι Απόκριες έρχονται. Στο μικρό εργαστήριό μας, θα θέλαμε να σας δείξουμε πόσο απλό είναι να κάνετε μια Αποκριάτικη κολοκύθα. Καθώς το Wonderliner παραμένει σε πολλές επιφάνειες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα για να σχεδιαστούν τα περιγράμματα του τρομακτικού πρόσωπου στην κολοκύθα.


Μια ομοιόμορφα καλλιεργημένη κολοκύθα ταιριάζει ιδιαιτέρως στις Απόκριες.

Θα χρειαστείτε:

Μια κολοκύθα, τα πρότυπα του μοτίβου (πρότυπο λήψης), ένα μεγάλο και ένα μικρό μαχαίρι κουζίνας, καρφίτσες, ένα μικρό κερί, ένα κουτάλι σούπας, ένα ψαλίδι, ένα μαύρο Wonderliner.


Μπορείτε να κατεβάσετε όλα αυτά τα μοτίβα.

 

Επιλέξτε ένα μοτίβο


Το πρότυπο λήψης μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα στην κολοκύθα.

Επιλέξτε ένα μοτίβο και εκτυπώστε το. Κόψτε το πρότυπο και καρφιτσώστε το στην κολοκύθα..

Αντιγράψτε το μοτίβο


Ο μαρκαδόρος Wonderliner γράφει σε πολλές επιφάνειες.

Χαράξτε το περίγραμμα του αγαπημένου σας μοτίβου με τον μαρκαδόρο Wonderliner, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντιγράψετε το τρομακτικό πρόσωπο της επιλογής σας στην κολοκύθα.

Ανοίγουμε την κολοκύθα


Ανοίξτε την κολοκύθα προσεκτικά με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Προσοχή: Τα παιδιά πρέπει πάντα να επιβλέπονται από έναν ενήλικα κατά την εργασία!
Τώρα ανοίξτε προσεκτικά την κολοκύθα με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας. Πρώτον, κοψτε το "καπάκι", έτσι ώστε η κολοκύθα να μπορεί να χαραχτεί καλύτερα.

Αδειάστε την κολοκύθα


Η κολοκύθα έχει ανοιχτεί και αδειάσει.

Αφού αφαιρέσετε το καπάκι, θα πρέπει να χαράξετε την κολοκύθα με ένα μεγάλο κουτάλι. Οι σπόροι κολοκύθας μπορούν να αφαιρεθούν, ξεραθούν και χρησιμοποιηθούν ξανά τον επόμενο χρόνο.

Η τελευταία πινελιά


Τέλος, τα μάτια, η μύτη και το στόμα μπορεί να αποκοπούν από την κολοκύθα.

Αφού το εσωτερικό της κολοκύθας έχει αφαιρεθεί εντελώς, κόψτε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Σιγά σιγά, αφαιρέστε τα επιμέρους εξαρτήματα και έτσι η κολοκύθα λαμβάνει το τελικό πρόσωπό του.

Εγκαταστήστε το και ανατριχιάστε


Ο ανατριχιαστικός Jack O’Lantern.

Τέλος, τοποθετήστε ένα μικρό κερί στην κολοκύθα και κλείστε την με το καπάκι. Ρυθμίστε την κολοκύθα σε μια σκοτεινή γωνιά και θα δώσει μια τρομακτική λάμψη στο σκοτάδι!