Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Κριός 21.3. - 20.4.
Κριός 21.3. - 20.4.

Η νέα σειρά αστρολογίας: Κριός το κριάρι ζωγραφισμένο με PLAKA της Pelikan - σε ένα λευκό πλακάκι.

Κριός 21.3. - 20.4.

Η νέα σειρά αστρολογίας: Κριός το κριάρι ζωγραφισμένο με PLAKA της Pelikan - σε ένα λευκό πλακάκι.


Ένα διακοσμημένο πλακάκι ζωγραφισμένο με Plaka και PLAKA Lack της Pelikan με το σήμα του Κριού ως μοτίβο.

 

Σε κάθε έκδοση του Ιστότοπου Πληροφοριών των Εκπαιδευτικών παρουσιάζουμε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Μαζί με την αρχική ιδέα μας παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο των προτύπων, συμπεριλαμβανομένου, για παράδειγμα, του δικού σας ζωδίου του ζωδιακού κύκλου. Φυσικά, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες. Τα πρότυπα για σχέδια και γραφή μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Διαδίκτυο. Είναι στο χέρι σας να σχεδιάσετε το δικό σας ζώδιο ή να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα κατεβασμένα αρχεία PDF απευθείας μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήστε "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε τη λήψη στο σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι (D-I-Y κατάστημα),
 2. PLAKA της Pelikan σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου (π.χ. κόκκινο σήματος και πορτοκαλί),
 3. Pelikan Klarlack (βερνίκι με βάση το νερό),
 4. βούρτσες για τα μαλλιά σε διάφορα μεγέθη (Μεγ. 2/3/12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. ένα φύλλο χαρτί καρμπόν της Pelikan Handifilm 205 για τη μεταφορά του μοτίβου στο ζωγραφισμένο πλακάκι...

 


 1. Ραντίστε το πλακάκι με το πράσινο χρώμα PLAKA κρατώντας τις διάφορες αποχρώσεις ελαφρώς χωριστά. Αραιώνοντας ελαφρά εκ των προτέρων με νερό τις αποχρώσεις PLAKA θα γίνει καλύτερα.

 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις, έτσι ώστε το χρώμα να τρέχει και να αναμειγνύονται οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτικές προόδους χρωμάτων που ενθαρρύνουν τους πειραματισμούς.

 3. Μόλις το πλακάκι στεγνώσει, χρωματίστε την άκρη του πλακιδίου με PLAKA Lack σε κόκκινο χρώμα για να δημιουργηθεί ένα "πλαίσιο". Μια κυματιστή επιφάνεια θα σχηματίσει μια αίσθηση πιο δυναμική.

 4. Μεταφέρετε το σχέδιο του Κριού στο πλακάκι χρησιμοποιώντας ένα μολύβι. Εάν αυτό αποδειχθεί ότι είναι πολύ δύσκολο με ελεύθερο χέρι, χρησιμοποιήστε το καρμπόν της Pelikan.

 5. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου από το επίχρισμα της PLAKA.

 6. Χρησιμοποιήστε PLAKA Lack της Pelikan για να ζωγραφίσετε το σήμα του ζωδιακού κύκλου.

 7. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα προστατεύεται από την τριβή.

  Σημαντικό: με μία χοντρή βούρτσα μαλλιών (Ομάδα 12) προσεκτικά περάστε την μια φορά σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε να δέσει η βαφή.

 

Overview of the templates:


Ολοκληρωμένο πρότυποΑναπτυσσόμενο πρότυπο, Μόνο η γραφή