Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Ταύρος 21.4. - 21.5.
Ταύρος 21.4. - 21.5.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό της σειράς αστρολογίας: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με σύμβολα των ζωδίων χρησιμοποιώντας χρώματα Pelikan

Ταύρος 21.4. - 21.5.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό της σειράς αστρολογίας: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με σύμβολα των ζωδίων χρησιμοποιώντας χρώματα Pelikan


Η ταμπέλα του ζωδίου «Ταύρος»: το πλακάκι ζωγραφισμένο με το μοτίβο του ταύρου χρησιμοποιώντας Pelikan Plaka και Plaka Lack.

 

Με αυτή την ενότητα από τις πληροφορίες των Εκπαιδευτικών σας παρουσιάζουμε τα 2 τελευταία ζώδια. Παράλληλα με την αρχική ιδέα, εμείς φτιάχνουμε ολοκληρωμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα για εσάς. Αυτά τα πρότυπα μπορούν είτε να αντιγραφούν στο πλακάκι όπως αυτά είναι ή να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξουν τις δικές σας ιδέες. Απλά κατεβάστε το πρότυπο σύμβολο και το πρότυπο λέξη από το Internet και οι δύο δυνατότητες είναι ανοικτές σε σας.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα κατεβασμένα αρχεία PDF απευθείας μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήστε "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε τη λήψη στο σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι (Δ-Ι-Y κατάστημα),
 2. Pelikan ΠΛΑΚΑ σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου (π.χ. καρμίνιο, πορφυρό),
 3. Pelikan PLAKA-Lack μεταλλικό σε κόκκινο και βερνίκι της Pelikan με βάση το νερό,
 4. βούρτσες για τα μαλλιά σε διάφορα μεγέθη (02,03,12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. Pelikan καρμπόν χαρτί Handifilm 205 - αυτό το φύλλο με την ειδική επίστρωση θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το σχέδιο στο πλακάκι.

 

 

 1. Ψεκάστε το πλακάκι με το κόκκινο χρώμα PLAKA κρατώντας τις διάφορες αποχρώσεις ελαφρώς χωριστά. Με ελαφρά αραίωση του ΠΛΑΚΑ με νερό εκ των προτέρων οι αποχρώσεις θα τρέξουν καλύτερα.

 2. Γυρίστε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις, έτσι ώστε το χρώμα να τρέχει και οι αποχρώσεις να αναμιγνύονται. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό σχέδιο, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτικές προόδους χρωμάτων που ενθαρρύνουν τους πειραματισμούς.

 3. Μεταφέρετε το μοτίβο του Ταύρου στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan.

 4. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου από το επίχρισμα ΠΛΑΚΑ, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο για μεγαλύτερες επιφάνειες. Βάψτε το μοτίβο του Ταύρου PLAKA-Lack μεταλλικό κόκκινο με της Pelikan.

 5. Μόλις το πλακάκι είναι στεγνώσει, βάψτε την άκρη από το πλακάκι με PLAKA-Lack μεταλλικό κόκκινο για να δημιουργήσετε ένα "πλαίσιο". Με την ευκαιρία, μια κυματιστή επιφάνεια δημιουργεί μια πιο δυναμική αίσθηση.

 6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με Pelikan βερνίκι με βάση το νερό. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα προστατεύεται από την τριβή.


  Σημαντικό: με μια παχιά βούρτσα μαλλιών (μέγεθος 12) προσεκτικά περάστε μια φορά όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε η βαφή να μην διαλυθεί.

 

 

Overview of the painting templates:


Ολοκληρωμένο πρότυπο,Γραφή και σύμβολο, μόνο η γραφή