Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Σκορπιός: 24.10 – 22.11
Σκορπιός: 24.10 – 22.11

Λευκά πλακάκια βαμμένα με τα σήματα του ζωδιακού κύκλου χρησιμοποιώντας Pelikan Plaka.

Σκορπιός: 24.10 – 22.11

Λευκά πλακάκια βαμμένα με τα σήματα του ζωδιακού κύκλου χρησιμοποιώντας Pelikan Plaka.


Το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου Σκορπιός: Το πλακάκι ζωγραφισμένο με το μοτίβο του Σκορπιόυ χρησιμοποιώντας PLAKA και PLAKA Lack της Pelikan.

 

Σε αυτή την έκδοση των Πληροφοριών των Εκπαιδευτικών παρουσιάζουμε ένα από τα σήματα του ζωδιακού κύκλου. Μαζί με την αρχική ιδέα, παρέχουμε πλήρη πρότυπα ζωγραφικής, συμπεριλαμβανομένου και του μοτίβου σήματος. Το μοτίβο της επιλογής σας μπορεί να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθεί ακριβώς για να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες. Απλά κατεβάστε τα ζωγραφιστά πρότυπα ή πρότυπα κειμένου από το Διαδίκτυο.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα κατεβασμένα αρχεία PDF απευθείας μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήστε "Αποθήκευση ως..." για να αποθηκεύσετε τη λήψη στο σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι (Δ-Ι-Y κατάστημα),
 2. PLAKA της Pelikan σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε (π.χ. κόκκινο-καφέ, κεραμιδί),
 3. PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό μπλε και διαφανές βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan,
 4. πινέλα σε μεγέθη (2, 3, 12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. ένα φύλλο χαρτί καρμπόν της Pelikan Handifilm 205 για τη μεταφορά του μοτίβου στο ζωγραφισμένο πλακάκι.

 

 


 1. Ραντίστε το πλακάκι με το πράσινο χρώμα PLAKA κρατώντας τις διάφορες αποχρώσεις ελαφρώς χωριστά. Αραιώνοντας ελαφρά εκ των προτέρων με νερό τις αποχρώσεις PLAKA θα γίνει καλύτερα.

 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις, έτσι ώστε το χρώμα να τρέχει και να αναμειγνύονται οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτικές προόδους χρωμάτων που ενθαρρύνουν τους πειραματισμούς.

 3. Μεταφέρετε το μοτίβο Καρκίνος στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan Τοποθετήστε το φύλλο καρμπόν μεταξύ των πλακιδίων και του μοτίβου και περάστε πάνω από το μοτίβο προσεκτικά με ένα μολύβι. Με τον τρόπο αυτό το περίγραμμα του μοτίβου μεταφέρεται στο πλακάκι.

 4. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο για τις μεγαλύτερες περιοχές και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας PLAKA Lack της Pelikan σε μεταλλικό χρυσό χρώμα το σήμα Σκορπιός.

 5. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα για να ζωγραφίσετε ένα πλαίσιο περίπου 0,5 εκατοστά πλάτους γύρω από το πλακάκι. Με την ευκαιρία, μια κυματιστή επιφάνεια κάνει την αίσθηση πιο δυναμική.

 6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα προστατεύεται από την τριβή

  Σημαντικό! Απλώστε το βερνίκι με μια πινελιά μόνο.

 

Επισκόπηση ζωγραφισμένων προτύπων:


Ολοκληρωμένο πρότυπο, γραφή και σύμβολο, Μόνο η γραφή