Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Τοξότης: 22.11 - 21.12
Τοξότης: 22.11 - 21.12

Αστρολογική σειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια χρησιμοποιώντας χρώμα. Pelikan.

Τοξότης: 22.11 - 21.12

Αστρολογική σειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια χρησιμοποιώντας Plaka της Pelikan


Το σύμβολο του ζωδίου "Τοξότη": το πλακάκι ζωγραφισμένο με το μοτίβο Τοξότη χρησιμοποιώντας PLAKA και PLAKA Lack της Pelikan.

 

Σε αυτή την έκδοση από την Ενημέρωση για Εκπαιδευτικούς σας παρουσιάζουμε ένα από τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου. Παράλληλα με την αρχική ιδέα, κάνουμε πλήρη χρωματισμένα πρότυπα συμπεριλαμβανομένου του μοτίβου σημαδιού. Το πρότυπο της επιλογής σας μπορεί να αντιγραφεί ως έχει ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των δικών σας ιδεών. Απλά κατεβάστε χρωματισμένα πρότυπα ή πρότυπα κειμένου από το Διαδίκτυο.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα αρχεία PDF απευθείας στο browser σας. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήσετε το "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε το στοιχείο λήψης στον σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι (Δ-Ι-Y κατάστημα),
 2. ΠΛΑΚΑ της Pelikan σε κιτρινοπράσινο και πράσινο,
 3. PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό ασημί και Pelikan βερνίκι με βάση το νερό,
 4. πινέλα σε διάφορα μεγέθη (2,3,12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. Pelikan καρμπόν Handifilm 205 - αυτό το με την ειδική επίστρωση φύλλο για τη μεταφορά του σχεδίου στα ζωγραφισμένα πλακάκια.

 

Οδηγίες - το παράδειγμα του Σκορπιού


 1. Ραντίστε το πλακάκι με το κόκκινο χρώμα PLAKA κρατώντας τα διάφορα χρώματα σε μικρή απόσταση. Με αραίωση του ΠΛΑΚΑ ελαφρώς με νερό εκ των προτέρων οι σκιές θα τρέξουν καλύτερα.

 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να τρέχει το χρώμα και να αναμειχθούν οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό σχέδιο, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτική πρόοδο χρώματος που ενθαρρύνει τον πειραματισμό

 3. Μεταφέρετε το μοτίβο του καρκίνου στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το Pelikan καρμπόν, Handifilm 205.Τοποθετήστε το καρμπόν μεταξύ των πλακιδίων και του μοτίβου και περάστε πάνω από το μοτίβο προσεκτικά με ένα μολύβι. Με τον τρόπο αυτό το περίγραμμα του μοτίβου μεταφέρεται στο πλακάκι.

 4. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο για τις μεγαλύτερες περιοχές και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας PLAKA Lack μεταλλικό χρυσό της Pelikan χρωματίστε το σήμα Σκορπιός.

 5. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα να ζωγραφίσετε ένα πλαίσιο πλάτους περίπου 0,5 cm γύρω από το πλακίδιο. Με την ευκαιρία, μια κυματιστή άκρη κάνει μια πιο δυναμική εντύπωση. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα είναι προστατευμένο από την τριβή.


  Σημαντικό: Απλώστε το βερνίκι με μία μόνο πινελιά.
 

Επισκόπηση των προτύπων ζωγραφικής:


πλήρες πρότυπο, γραφή και σύμβολο,μόνο γραφή