Σε πλήρη εξέλιξη με ένα φύσημα
Μία λεπτή Μπάρα Γυμναστικής
Μία λεπτή Μπάρα Γυμναστικής

Το πρότυπο λήψης που έχουμε σχεδιάσει για τη λεπτή μπάρα γυμναστικής είναι τόσο απλό που δεν θα σταματήσετε στιγμή ενώ την χειροτεχνείτε.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Σε πλήρη εξέλιξη με ένα φύσημα: Μία λεπτή Μπάρα Γυμναστικής.

 

Το πρότυπο λήψης που έχουμε σχεδιάσει για τη λεπτή μπάρα γυμναστικής είναι τόσο απλό που δεν θα σταματήσετε στιγμή ενώ την χειροτεχνείτε. Διότι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεστε για να την κάνετε να γυρίσει. Με λίγη εξάσκηση, οι μαθητές σας θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Και αν ο αθλητής χρειάζεται ένα διάλειμμα, τότε απλά βάλτε τον στη "τσάντα"! Μπορείτε να μάθετε πώς ακριβώς λειτουργεί με τις οδηγίες χειροτεχνίας μας.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Το πρότυπο λήψης, κόκκινο μαρκαδόρο Colorella duo, μαύρο μαρκαδόρο, λευκό χαρτί, ένα ψαλίδι, ένα χαρτοκόπτη , κόλλα στιγμής, ένα καλαμάκι από σουβλάκι και ένα κουτί από γάλα.

Για τη διακόσμηση στο κουτί από γάλα: χρώματα PLAKA σε διάφορα χρώματα ή, εναλλακτικά, το Κ12 κουτί μπογιάς Κ12, ένα μπλοκ ζωγραφικής και ένα πινέλο με σκληρές τρίχες σε μέγεθος 12.

Δείτε πως λειτουργεί:

 1. Εκτυπώστε το γυμναστή σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί. Παρακαλώ μην κόψετε ακόμα το γυμναστή.
 2. Χρησιμοποιήστε ένα κόκκινο μαρκαδόρο για να βάψετε το κοστούμι του γυμναστή. Χαράξτε κατά μήκος του περιγράμματος, τα μαλλιά, το πρόσωπο και τα πόδια με ένα μαύρο μαρκαδόρο.
 3. Κολλήστε στην πίσω πλευρά και διπλώστε το κομμάτι του χαρτιού στο μισό (1). Απλώστε και τις δύο πλευρές και αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά.
 4. Προσεκτικά χρησιμοποιείστε το χαρτοκόπτη για να κόψετε στα δύο κόκκινα σημάδια στο επίπεδο των χεριών. (Τα παιδιά θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν ενήλικα για βοήθεια.)
 5. Κόψτε ένα κομμάτι από καλαμάκι 55 χιλιοστά.
 6. Διπλώστε το γυμναστή κατά μήκος της γραμμής αναδίπλωσης (2α) προς τα πίσω και κατά μήκος της άκρης προς τα εμπρός (2β) και πάλι πίσω.
 7. Αποκόψτε με προσοχή τη φιγούρα.
 8. Τώρα, σπρώξτε προσεκτικά την παλάμη των χεριών μπροστά και την κοιλιά προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε μια "σακούλα", την οποία μπορείτε να σπρώξετε μέσα με το καλαμάκι. Προσέξτε ότι οι περικοπές δεν σχίζονται, και εφαρμόστε το καλαμάκι με κόλλα.

 

 1. Τώρα πιέστε το καλαμάκι από σουβλάκι μέσα στο καλαμάκι. Φυσήξτε το γυμναστή διαγώνια από την κορυφή για να τον μετακινήσετε. Προσπαθήστε να φυσήξετε το γυμναστή έτσι ώστε να περιστρέφεται γύρω από τους κύκλους.


Αθλητής σε δράση και σε κατάσταση ηρεμίας μέσα στο κουτί από γάλα.

 1. FΓια την τοποθέτηση, κόψτε όλο το πάνω μέρος του άδειου κουτιού γάλατος. Κόψτε επίσης την μπροστινή πλευρά. Ωστόσο, αφήστε περίπου. 2 εκατοστά εύρος στην άκρη κατά μήκος της αριστερής και δεξιάς πλευράς. Κάντε δύο τομές στο κέντρο και των δύο πλευρών (περίπου 1 εκατοστό πλάτος και 4 εκατοστά βάθος) ως υποδοχή για το καλαμάκι από σουβλάκι. Τώρα έχετε μια θέση όπου μπορείτε να κρατήσετε τον αθλητή, όταν έχει τελειώσει τις ασκήσεις του - μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος.
 2. Συμβουλή: Για να δώσετε στο κουτί από γάλα ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση, μπορείτε να το διακοσμήσετε με πολύχρωμες ρίγες από χαρτί. Μία δυνατότητα θα ήταν να κολλήσετε λωρίδες σε ένα συνδυασμό χρωμάτων που να ταιριάζει με τη διπλή συμπληρωματική αντίθεση.


Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε εξίσου εντυπωσιακά χρώματα για τη συσκευασία γάλακτος του γυμναστή.

 1. Μια άλλη ιδέα διακόσμησης είναι να ζωγραφίσετε το κουτί από γάλα με χρώματα PLAKA. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για το σκοπό αυτό, καθώς κολλιούνται επίσης σε λείες επιφάνειες.

 

κατεβάσετε "Μία λεπτή Μπάρα Γυμναστικής"