Πλάσματα του αέρα
Σειρά
Σειρά: Πλάσματα του αέρα

Η νέα πλάσματα του αέρα της Pelikan είναι εύκολο να γίνουν: Αποκόψτε, χρωματίστε, συγκολλήστε - και είστε έτοιμοι! Διδάξτε στο πλάσμα πώς να πετάει και να κρεμάσετε το σε έναν ειδικό χώρο, μετά από όλα, υπάρχουν περισσότερα πλάσματα να ακολουθήσετε στον ιστότοπο Πληροφοριών των εκπαιδευτικών.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Σειρά: Πλάσματα του αέρα

Flugtiere - die Serie bei Lehrer-Info

Η νέα πλάσματα του αέρα της Pelikan είναι εύκολο να γίνουν: Αποκόψτε, χρωματίστε, συγκολλήστε - και είστε έτοιμοι! Διδάξτε στο πλάσμα πώς να πετάει και να κρεμάσετε το σε έναν ειδικό χώρο, μετά από όλα, υπάρχουν περισσότερα πλάσματα να ακολουθήσετε στον ιστότοπο Πληροφοριών των εκπαιδευτικών. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να διασκεδάσετε με χειροτεχνικές και λόγω της απλής διαχείρισης, είναι επίσης

1. κόψιμο

Αποκόπτουμε με προσοχή και τις δύο φιγούρες της Pelican από τα ακόλουθα φύλλα.
2.Κόλλημα

Στερεώστε ένα σπάγκο για τράβηγμα μήκους περίπου 10 cm με την σημειωμένη ένδειξη και συγκολλήστε τα μέρη του σώματος (όχι τα φτερά).
3.Χρωματισμός

Διπλώστε τα φτερά που σχηματίζουν μια αιχμηρή άκρη κατά μήκος της διακεκομμένης γραμμής. Στη συνέχεια χρωματίστε το πουλί με PLAKA ή PLAKA Lack.
4.Τοποθέτηση 

Διπλώστε το υπόλοιπο νήμα στο μισό. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα ραψίματος, περάστε το μέσα από το πάνω μέρος του φτερού και στερεώστε τις άκρες που είναι με σημαδεμένα σημεία. Περίπου 7 εκατοστά πάνω από τα φτερά, δέστε έναν κόμπο στο νήμα ανάρτησης. Τέλος, η χάντρα περνά για να τραβήξει τον σπάγκο και στερεώνεται με ένα κόμπο.
5.Take-off 

Αυτός είναι ο τρόπος για να πετάξει ο πελεκάνος. Κρατήστε τον πελεκάνο, όπως φαίνεται στο σκίτσο. Τραβήξτε τη χάντρα και το πουλί αρχίζει να πετάει με χτυπώντας χαριτωμένα τα φτερά του.