Τα πλάσματα του αέρα
ελέφαντας / ιπποπόταμος
Τα πλάσματα του αέρα: ελέφαντας / ιπποπόταμος

Τα νέα πλάσματα του αέρα είναι εύκολο να κατασκευαστούν: κόψτε, βάψτε και συγκολλήστε τα - και είστε έτοιμοι.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Τα πλάσματα του αέρα: ελέφαντας / ιπποπόταμος

Flugtiere - die Serie bei Lehrer-Info

Τα νέα πλάσματα του αέρα είναι εύκολο να κατασκευαστούν: κόψτε, βάψτε και συγκολλήστε τα - και είστε έτοιμοι. Διδάξτε το πλάσμα πώς να πετάξει και κρεμάστε το σε μια ξεχωριστή θέση. Στις επόμενες ενότητες των πληροφοριών των εκπαιδευτικών θα σας παρουσιάσουμε περαιτέρω υπέροχα πλάσματα. Αυτά τα ζώα είναι διασκεδαστικό να κατασκευάζονται, και, επειδή αυτά είναι εύκολο να τοποθετηθούν μαζί, είναι επίσης κατάλληλα για παιδιά.

Hippo
Elefant

Πρότυπο δώρο: Ιπποπόταμος. Το νέο πλάσμα του αέρα στις πληροφορίες των εκπαιδευτικών: ένας ιπτάμενος ελέφαντας που παρουσιάστηκε στο Didacta στη Στουτγάρδη.

Οδηγίες

1.Αποκόψτε


Αποκόπτουμε με προσοχή και τους δύο ελέφαντες από τα ληφθέντα φύλλα.
2.Κολλήστε 

Εφαρμόστε ένα νήμα περίπου. 10 cm μήκους έως το σημείο που αναφέρεται και συγκολλήστε τα 2 μέρη του σώματος (όχι τα φτερά).
3.Βάψτε

Διπλώστε κοφτερά τα φτερά κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών και βάψτε τα όπως επιθυμείτε.
4.Κρεμάστε

Διπλώστε το νήμα στο μισό. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα, περάστε τις άκρες, μέσω των σημειωμένων σημείων στο επάνω μέρος των φτερών και εφαρμόστε. Δέστε ένα κόμπο περίπου. 7 εκατοστών πάνω από τα φτερά. Για να ολοκληρώσετε, περάστε το σφαιρίδιο στο νήμα που τραβιέται και δέστε ένα κόμπο.
5.Απογειώστε


Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ελέφαντας πετάει: Κρατήστε τον ελέφαντα όπως φαίνεται στο σχέδιο, τραβήξτε το σφαιρίδιο και ο ελέφαντας αρχίζει να κινείται με ένα απαλό χτύπημα των φτερών του.