Κυκλικός κόμβος
Κυκλικός κόμβος

Στην ξεχωριστή μας σειρά δεξιοτεχνίας θησαυρού, σας παρουσιάζουμε ειδικές καινοτομίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες, λόγω της απλής κατασκευής τους και της εύκολης λειτουργίας. Οι ιδέες δεν προέρχονται από έναν άλλο κόσμο, αλλά μάλλον από περασμένες εποχές.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κυκλικός κόμβος

Στην ξεχωριστή μας σειρά δεξιοτεχνίας θησαυρού, σας παρουσιάζουμε ειδικές καινοτομίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες, λόγω της απλής κατασκευής τους και της εύκολης λειτουργίας. Οι ιδέες δεν προέρχονται από έναν άλλο κόσμο, αλλά μάλλον από περασμένες εποχές. Η έλξη αυτών των άρθρων είναι η αξιοποίηση των καθημερινών πραγμάτων. Ίσως μερικοί από εσάς θυμάστε τον κυκλικό κόμβο από την παιδική σας ηλικία. Θα θέλαμε να συλλάβετε τη μαγεία αυτού του παιχνιδιού και περιλαμβάνουν, και για αυτό συμπεριλαμβάνεται στο θησαυρό μας.

Υλικά:
1 μπάλα από φελιζολ, 1 σουβέρ, 1 ξύλινο καλαμάκι για σουβλάκι, 1 φύλλο από χρωματιστό χαρτί μεγέθους A4, 1 κομμάτι αφρολέξ (περίπου 1 cm x 1 cm), νήμα με χάντρες με μεγάλο μήκος, 1 χάντρα, Pelikan Plaka σε διάφορες αποχρώσεις , Pelikan Μαρκαδόρος Wonderliner για τονισμό

υλικά:
Ψαλίδι, πτυσσόμενο εργαλείο ή μαχαίρι, 1 παχιά βελόνα μανταρίσματος ή βελόνα πλεξίματος, Pelifix κόλλα σε ράβδο, κόλλα για κάθε χρήση


Αυτός είναι ο τρόπος για να εισάγετε το σουβλάκι. 4 τρύπες έχουν ανοιχθεί στο beer mat

οδηγίες

Κατ 'αρχάς, κόψτε τη μπάλα από φελιζόλ στη μέση. Τρυπήστε ένα από τα μισά μέρη με το σουβλάκι του οποίου η αιχμηρή άκρη στρέφεται προς τα πάνω και η αμβλύς άκρη παραμένει στην μπάλα.

Προσεκτικά ανοίξτε μια τρύπα στο κέντρο του σουβέρ με το ψαλίδι, αρκετά μεγάλη για το σουβλάκι. Κάντε τρύπες και στα τρία σημεία τουσουβέρ, όπως φαίνεται για να περάσετε μέσα με βελόνα το νήμα με τις χάντρες. Χρωματίστε το κόκκινο το σουβερ και στις δύο πλευρές με την Πλάκα.


χρωματίστε το beer mat κόκκινο

Στο 3 τρύπες της ζάντας στο beer mat, περάστε με βελόνα τα νήματα με χάντρες μήκους 20 εκατοστών και δέστε τα κόμπο

για να ολοκληρωθεί, χρωματίστε τις φιγούρες, στην περίπτωσή μας τα άλογα, και κολλήστε τες στο σουβερ χρησιμοποιώντας την κόλλα stick. Το πρότυπο για τις φιγούρες αλόγου μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ


Κόψτε, χρωματίστε και κολλήστε στο σουβερ

Η στέγη του κυκλικού κόμβου

 

 • Εκτυπώστε το πρότυπο που κατεβάσατε.
 • Διπλώστε την οροφή απότομα στο μέρος που αναφέρεται στο υπόδειγμα.
 • Αποκόψτε τη στέγη.
 • Κάντε μια περικοπή στη μέση στην διακεκομμένη γραμμή.
 • Το γκρι τμήμα είναι αποκομμένο.
 • Χρωματίστε την κυκλική οροφή όπως επιθυμείτε με τους Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners.
 • Όταν στεγνώσει, συγκολλήστε το Α και Β.

 

 

Συναρμολόγηση

Τώρα, όλα τα μέρη θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί μαζί. Το σκίτσο δείχνει πώς:

 

 • Ξεκινήστε με τη μπάλα με το σουβλάκι.
 • Περάστε το σουβερ πάνω στο σουβλάκι και στερεώστε τις άκρες του νήματος με τις χάντρες με το αφρολέξ στην κορυφή.

 

Χρησιμοποιώντας το ζελέ για όλες τις χρήσεις, κολλήστε το αφρολέξ στην κορυφή από το σουβλάκι. Θα πρέπει να διατηρείται μια απόκλιση της τάξης των 2 χιλιοστών μεταξύ της μπάλας και του σουβερ.


Η σημαία είναι κολλημένη στο σουβλάκι
 • Στη συνέχεια, τοποθετήστε την οροφή στο σουβλάκι και σπρώξτε προς τα κάτω στο αφρολέξ.
 • Απλά κολλήσει τη σημαία στο σουβλάκι με υγρή κόλλα.
 • Κολλήστε τη χάντρα στην κορυφή από το καλαμάκι ως τελευταία πινελιά.
 • Τώρα ο κυκλικός κόμβος είναι έτοιμος. Να ανεμίζει επάνω, στρίψτε το σουβερ γυρίστε το σουβλάκι για να δημιουργηθεί ώθηση. Όταν το αφήσετε γυρίζει, ο κυκλικός κόμβος θα περιστρέφεται με τη δική του δυναμική.