Λουλούδια χωρίς κόλλα
που κολλούν
Λουλούδια χωρίς κόλλα που πετάνε

Η επιθυμία για μια απλή άσκηση για εξάσκηση κοπής και που μπορεί συνέχισε να χρησιμοποιείται με λογικό τρόπο, προκύπτει όλο και περισσότερο. Τα λουλούδια μας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτές και θα συρθούν γρήγορα πάνω από το τραπέζι, όμορφα διακοσμημένο με Colorella duo.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Λουλούδια χωρίς κόλλα που πετάνε

Η άσκηση κοπής με μικρή διαφορά!

Τόσο εύκολο, αλλά και τόσο αποτελεσματικό: Απλά φυσήξτε και τα λουλούδια θα γλιστρήσουν πάνω στο τραπέζι!

Η επιθυμία για μια απλή άσκηση για εξάσκηση κοπής η οποία μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται με λογικό τρόπο, προκύπτει όλο και περισσότερο. Τα λουλούδια μας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτές και θα συρθούν γρήγορα πάνω από το τραπέζι, όμορφα διακοσμημένο με Colorella duo.Τι χρειάζεστε; Αυτό είναι εύκολο: Μεγάλη ανάσα! Συμβουλή: Δεδομένου ότι οι μαρκαδόροι Pelikan προσφέρονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αξίζει να κάνετε περισσότερα από ένα λουλούδι. Αν ο καθένας χρωματίσει το δικό του λουλούδι, διαγωνισμοί μπορούν να γίνουν αργότερα, σχετικά με το ποιος μπορεί να φυσήξει το λουλούδι του πιο μακριά.

Θα χρειαστείτε τα εξης:
Τα πρότυπα λήψης μας, μαρκαδόρους Colorella duo και ένα ψαλίδι.

 

Είναι πανεύκολο:
Πρώτον, εκτυπώστε το πρότυπο σε κανονικό χαρτί εκτύπωσης. Στη συνέχεια, χρωματίστε τα λουλούδια με μαρκαδόρους Colorella duo. Τα πολύχρωμα λουλούδια πρέπει τώρα να κοπούν προσεκτικά, χρησιμοποιώντας το ψαλίδι. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε το παιχνίδι: Τοποθετήστε τα λουλούδια πάνω στο τραπέζι, φυσήξτε στα πέταλα και το λουλούδι θα γλιστρήσει πάνω στο τραπέζι.


Κόβει την ανάσα: Όσα περισσότερα λουλούδια αποκοπούν και χρωματιστούν, τόσο πιο όμορφα θα λάμψει το τραπέζι σε διάφορα χρώματα και τόσο περισσότερα λουλούδια θα στριφογυρίσουν!