Πολύχρωμη Πεταλούδα
Πολχρωμη Πεταλούδαύ

Το Πάσχα είναι προ των πυλών: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την πολύχρωμη πεταλούδα μας! Με το να κάνετε μικρές μόνο κινήσεις πάνω και κάτω, η πεταλούδα θα αρχίσει τις πτήσεις. Χάρη στο ξύλινο ραβδί, μπορείτε να πάρετε την πολύχρωμη πεταλούδα σας όπου θέλετε και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και στο επόμενο κυνήγι σας Πασχαλινού αυγού!

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πολχρωμη Πεταλούδαύ

Το Πάσχα είναι προ των πυλών: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την πολύχρωμη πεταλούδα μας! Με το να κάνετε μικρές μόνο κινήσεις πάνω και κάτω, η πεταλούδα θα αρχίσει τις πτήσεις. Χάρη στο ξύλινο ραβδί, μπορείτε να πάρετε την πολύχρωμη πεταλούδα σας όπου θέλετε και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και στο επόμενο κυνήγι σας Πασχαλινού αυγού! Είναι εύκολο να κατασκευαστεί και είναι πολύ χρήσιμη για την κατάρτιση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Ωστόσο, είναι ακόμα κάτι για τους νέους χειροτέχνες, καθώς υπάρχουν δύο διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας:

  1. Για τους αρχάριους στην χειροτεχνία (= χωρίς πλαίσιο γύρω από τα φτερά)
  2. Για επαγγελματίες χειροτεχνίας (= με πολύχρωμο πλαίσιο γύρω από τα φτερά)

 

Συμβουλή: Γιατί να μην συνδυάσετε τα χρώματα των φτερών με διαφορετικά χρώματα σώματος. Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε πολλές διαφορετικές πεταλούδες που θα δημιουργήσουν μια πολύχρωμη αίσθηση άνοιξης!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Pelikan πρότυπο λήψης, Pelikan διαφανές χαρτί, χρωματιστό χαρτί, κόλλα Pelifix, ξύλινο ραβδί (π.χ.: ξυλακι για σουβλάκι ) και ένα ψαλίδι.

Είναι πανεύκολο:

  1. Πρώτα απ 'όλα, θα αποφασίσετε αν θα θέλατε να κάνετε την απλή έκδοση χωρίς πλαίσιο ή εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε μια πεταλούδα συμπεριλαμβανομένου ενός πολύχρωμου πλαισίου γύρω από τα φτερά.
  2. Χωρίς ένα πλαίσιο: Χαράξτε τα περιγράμματα των επιλεγμένων φτερών πάνω στο διαφανές χαρτί και αποκόψτε τα.
  3. Με ένα πλαίσιο: Χαράξτε το περίγραμμα του πλαισίου των αντίστοιχων φτερών πάνω στο χρωματιστό χαρτί και αποκόψτε τα. Στη συνέχεια, με προσοχή κολλήστε και τα δύο περιγράμματα πάνω στο διαφανές χαρτί. Αφού στεγνώσει η κόλλα, αποκόψτε τα φτερά κατά μήκος των εξωτερικών άκρων. Με αυτό τον τρόπο, τα φτερά είναι κατασκευασμένα από διαφανές χαρτί και λάβετε αυτόματα ένα γερό σκελετό κατασκευασμένο από χρωματιστό χαρτί.
  4. Διακοσμήστε τα φτερά (με ή χωρίς πλαίσιο) κολλώντας πολύχρωμες λωρίδες από διαφανές χαρτί πάνω τους.
  5. Αποκόψτε τα δύο μέρη του σώματος από το χρωματιστό χαρτί.

Αποκόψτε τα δύο μέρη του σώματος από το χρωματιστό χαρτί.

Όπως φαίνεται στο σχέδιο, τοποθετήστε τα φτερά στο σώμα κολλώντας τα χάρτινα πτερύγια των φτερών προς τα αντίστοιχα πτερύγια στο μέρος του σώματος. Παρακαλούμε προσέξτε εδώ να κολλήσετε τα φτερά από τη σωστή πλευρά. Συνδέστε το καλαμάκι για σουβλάκι ακριβώς πίσω από το κεφάλι της πεταλούδας. Τέλος, κολλήστε τα δύο μέρη του σώματος της πεταλούδας μαζί.


Έτσι θα μοιάζει από το πλάι η πολύχρωμη πεταλούδα, αφού τοποθετήσετε τα φτερά.