Ιδέα Χειροτεχνίας
Τα Ζώα από ρολό
Ψάρια και Βάτραχος
Ιδέα Χειροτεχνίας: Τα Ζώα από Ρολό Ψάρια και Βάτραχος

Τα απλούστερα πράγματα είναι συχνά τα πιο αποτελεσματικά! Αυτό, ισχύει και για τα ζώα από ρολό της Pelikan. Με ένα απλό ρολό χαρτιού και σχεδόν καθόλου εργασία, μπορείτε να δημιουργήσετε αστεία ζώα, τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθούν στο κατάλληλο περιβάλλον.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Ιδέα Χειροτεχνίας: Τα Ζώα από Ρολό Ψάρια και Βάτραχος

Τα απλούστερα πράγματα είναι συχνά τα πιο αποτελεσματικά! Αυτό, ισχύει και για τα ζώα από ρολό της Pelikan. Με ένα απλό ρολό χαρτιού και σχεδόν καθόλου εργασία, μπορείτε να δημιουργήσετε αστεία ζώα, τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθούν στο κατάλληλο περιβάλλον. Τα ρολά χαρτιού τουαλέτας έχουν το τέλειο μέγεθος για τα ζώα μας από ρολό και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Το Pelikan πρότυπο λήψης, ρολά χαρτιού τουαλέτας, χρώμα PLAKA σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο χρυσό, Wonderliners σε μπλε και χρυσό, κόλλα Pelifix, 2 συνδετήρες με στρογγυλό κεφάλι, μπάλες φελιζολ Ø 20 χιλιοστών, Pelikan φύλλο χειροτεχνίας σε χρυσό, χρωματιστό χαρτί σε λευκό και πράσινο χρώμα, ένα πινέλο με μακριές τρίχες μεγέθους 10-12, νήματα για ράψιμο και ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι.

Είναι πανεύκολο:

Ψάρι

1. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης "Βοηθήματα κοπής". Ξεκινάμε με το πρότυπο "ψάρι". Πιέστε ελαφρά το ρολό χαρτί τουαλέτας και μεταφέρετε τις ενδείξεις για τα βοηθήματα κοπής στο ρολό χαρτιού. Κόψτε το μπροστινό μέρος για το στρογγυλοποιημένο στόμα σε ένα στρογγυλό σχήμα χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι. Προσεκτικά κάνετε μια περικοπή για το πίσω πτερύγιο με ένα μαχαίρι.

Οι σημάνσεις για τα μάτια και τα πτερύγια πυέλου χρησιμεύουν ως περιοχές κόλλησης. Τα διάφορα μέρη του σώματος θα πρέπει να είναι κολλημένα εκεί, στη συνέχεια.

2. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης " Αξεσουάρ Ψαριού". Μεταφέρετε όλα τα μέρη επάνω σε ένα κομμάτι χαρτόνι και αποκόψτε τα τακτοποιημένα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας πτερύγια. Δια του παρόντος, έχετε κατά νου να κάνετε τις περιοχές κόλλησης τόσο μεγάλες όσο αυτά τα πρότυπα, έτσι ώστε να ταιριάζουν καλά αργότερα.

3. Για να εγκαταστήσετε το πτερύγιο της ουράς, βάλτε κόλλα και στις δύο πλευρές των πτερυγίων κόλλησης. Τώρα, πιέστε το ρολό χαρτί τουαλέτας (μετατοπισμένο κατά 90 °) και κολλήστε το πτερύγιο της ουράς, στο μεταξύ.

4. Εφαρμόστε αραιά την κόλλα στη μία πλευρά της περιοχής συγκόλλησης του πίσω πτερυγίου και κολλήστε με την προηγούμενη περικοπή. Τώρα, πατήστε το πτερύγιο κόλλησης στο εσωτερικό τοίχωμα του ρολού χαρτιού.

5. Κολλήστε τα πτερύγια πυέλου στις κατάλληλες σημάνσεις της κοιλιάς του ψαριού.

6. Κόψτε στη μέση τη μπάλα φελιζολ προσεκτικά με ένα μαχαίρι και κολλήστε κάθε μισό στις δύο περιοχές που σημειώνονται για τα μάτια.

7. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα ψάρια σας με όποιον τρόπο θέλετε. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες του σχεδιασμού μας για να διακοσμήσετε τα ψάρια σας: Βάψτε το ψάρι σε PLAKA κόκκινο, εκτός από τα πτερύγια. Αφού στεγνώσει το χρώμα, το στόμα των ψαριών τονίζεται με ένα μαύρο Wonderliner και οι πλευρές του ψαριού λαμβάνουν περαιτέρω διακόσμηση χρησιμοποιώντας το χρυσό Wonderliner. Το παράδειγμα μας δείχνει μια σειρά από τρίγωνα. Τα μάτια μπορεί να είναι βαμμένα με μοτίβα λουλουδιών, που θα κάνουν το να μοιάζει με ψάρι κάτω από το νερό που ψάχνει στη βλάστηση.

8. Τέλος, εμείς διακοσμήσαμε τα πτερύγια με τελείες και γραμμές. Μπορείτε να κρεμάσετε το ψάρι με ένα λεπτό κομμάτι σπάγκο (νήμα για ράψιμο), από το πίσω πτερύγιο.


Πολύχρωμα ζωγραφισμένα ζώα από ρολό: Ψάρια

 

Βάτραχος

1. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης "Βοηθήματα Κοπής". Για το σκοπό αυτό, πατήστε ελαφρά το ρολό χαρτί τουαλέτας και μεταφέρετε τις ενδείξεις για τα βοηθήματα κοπής στο ρολό χαρτιού.


Cutting aid "frog"

2. Μεταφέρετε τα πόδια από το πρότυπο λήψης "αξεσουάρ βατράχου" πάνω στο λευκό χαρτόνι και αποκόψτε τα.


Πρότυπο ληψης " αξεσουάρ βατράχου"

3. Κολλήστε το ορθογώνιο σχήμα του μπροστινού ποδιού κεντρικά κάτω από το βάτραχο. Στη συνέχεια, διπλώστε τις γωνίες κατά μήκος της γραμμής αναδίπλωσης κατά τη διεύθυνση του βέλους στα πόδια του βατράχου.


Οι γωνίες διπλώνονται κατά μήκος της γραμμής αναδίπλωσης κατά τη διεύθυνση του βέλους στα πόδια του βατράχου.

4. Κάντε μια τρύπα στα σημάδια των πίσω ποδιών, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο και επισυνάψτε τα με ένα συνδετήρα με στρογγυλό κεφάλι.

5. Κολλήστε τις μπάλες φελιζολ στις ενδείξεις για τα μάτια.

6. Χρωματίστε το βάτραχο με πράσινο χρώμα PLAKA και τα ματια με χρυσό χρώμα PLAKA.

7. Κόψτε ένα στέμμα από χρυσό φύλλο χειροτεχνίας και κολλήστε το κεντρικά πάνω στο κεφάλι του βατράχου.

8. Τοποθετήστε το στο σωστό περιβάλλον, θα αισθανθείτε τον πειρασμό να φιλήσετε το βάτραχο! Ποιος ξέρει, μπορεί να γίνει πρίγκιπας!


Ένα σπουδαίο ρολό: Ο Βασιλιάς βάτραχος