Ακουστική Μνήμη
Ακουστική Μνήμη

Η απομνημόνευση των ήχων είναι μια πραγματική πρόκληση για τα παιδιά: ποιοί αναδευτήρες κάνουν τον ίδιο ήχο, επειδή έχουν γεμίσει με το ίδιο υλικό;

Ακουστική Μνήμη

Η απομνημόνευση των ήχων είναι μια πραγματική πρόκληση για τα παιδιά: ποιοί αναδευτήρες κάνουν τον ίδιο ήχο,, επειδή έχουν γεμίσει με το ίδιο υλικό; Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τον ήχο των αναδευτήρων, αλλά και η κατασκευή τους που φέρνει τη δημιουργικότητα στο μάθημά σας. Επιπλέον, το παιχνίδι ακουστικής μνήμης έχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα παρενέργεια για την κοινότητα της τάξης: μπορεί να παιχτεί μόνο στη σιωπή!

Απλά υλικά και Plaka Lack: Το Παιχνίδι Ακουστικής Μνήμης της Pelikan

Πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Τα κεσεδάκια γιαουρτιού πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά.
  • Χρωματίστε τα κεσεδάκια εξωτερικά με Plaka Lack. Το κάτω μέρος μπορεί να μείνει λευκό. Το χρώμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί με ένα πινέλο, ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια. Για μια λεία επιφάνεια και μια καλή κάλυψη τα δοχεία πρέπει να είναι βαμμένα αρκετές φορές.
  • Αφήστε τα δοχεία να στεγνώσουν καλά.

 

Οι δονητές ήχου μπορεί να γεμίσουν με διάφορα υλικά.
  1. Τώρα, τα δοχεία μπορούν να γεμίσουν με υλικά που δημιουργούν ήχο, καρφιά άμμο κλπ.
  2. Χρησιμοποιώντας Wonderliner, κάντε ένα σημάδι στο κάτω μέρος των δοχείων που περιέχουν το ίδιο υλικό. Οι Wonerliners εφαρμόζονται καλά στα πλαστικά κεσεδάκια και τα σημάδια δεν μπορούν να τριφτούν εύκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σήμανση και συγκόλληση: Τα κεσεδάκια ζωγραφισμένα με Plaka Lack είναι πραγματικά πολύχρωμα.
  1. Εφαρμόστε την Pelifix κόλλα για όλες τις χρήσεις στο χείλος από τα κεσεδάκια. Τοποθετήστε τα μαζί και αφήστε τα να στεγνώσουν.
  2. Τώρα ήρθε η ώρα για παιχνίδι. Όποιος βρίσκει 2 αναδευτήρες που κάνουν τον ίδιο ήχο έχει μια καλή αίσθηση της ακοής. Με την ευκαιρία, μην ξεχάσετε ότι τα σημάδια στο κάτω μέρος από τα κεσεδάκια έχουν μια λειτουργία ελέγχου!