Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι PYRADE
Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι PYRADE

Όλα είναι ήρεμα στη γη των πυραμίδων, μέχρι οι παίκτες να μετατρέψουν την ειρήνη σε θάνατο! Στη συνέχεια, το κυνήγι ξεκινάει και ο καθένας προσπαθεί να είναι ο πρώτος που θα φτάσει το ankh με μούμια του.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι PYRADE

pyradeComplete

Όλα είναι ήρεμα στη γη των πυραμίδων, μέχρι οι παίκτες να μετατρέψουν την ειρήνη σε θάνατο! Στη συνέχεια, το κυνήγι ξεκινάει και ο καθένας προσπαθεί να είναι ο πρώτος που θα φτάσει το ankh με μούμια του. Αλλά να γνωρίζετε: Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι χαρακτήρες αλλάζουν συνεχώς πλευρές. Το χαρακτηριστικό αυτό εγγυάται μια συναρπαστική καταδίωξη μέχρι το τέλος, κρατώντας ανοιχτό το ερώτημα αν ο κυνηγός δεν θα μπορούσε να γίνει το θύραμα!

 

Το επιτραπέζιο παιχνίδι PYRADE προσφέρει μια εύθυμη εισαγωγή στο θέμα σχετικά με την Αίγυπτο και τα ιερογλυφικά. Η πολύχρωμη σχεδίαση παιχνιδιού μεταφέρει ουσιαστικά 2-4 παίκτες στον αιγυπτιακό κόσμο. Η επαφή με τα ιερογλυφικά μαγεύει τους παίκτες από την αρχή και, χάρη στο γρήγορο ρυθμό σε όλη την καταδίωξη της μούμιας, θα κρατήσει σε αυτούς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ήδη στην κατασκευή απαραίτητων προετοιμασιών για να παίξουν το παιχνίδι, οι παίκτες εμπλέκονται στον αιγυπτιακό κόσμο: πολύχρωμες φιγούρες κατασκευάζονται, και ο καθένας μπορεί να κάνει τουλάχιστον μία πυραμίδα.

pyrade
Το επιτραπέζιο παιχνίδι PYRADE παίρνει τους παίκτες πίσω στην εποχή των ιερογλυφικών, λόγω του κυνηγητού της μούμιας.

Τέλος του παιχνιδιού: Ο παίκτης, ο οποίος φτάνει το ankh (σύμβολο της ζωής) πρώτος με τη μούμια του, κερδίζει!

mumie