Η Πέτρα του μήνα
Η Πέτρα του μήνα

Πόσο εύκολο είναι να ζωγραφίσετε με PLAKA σε πέτρινη επιφάνεια όμως; Το έχουμε δοκιμάσει.

Η Πέτρα του μήνα

Niedersächsiches Landesmuseum Hannover

Παρασκευασμένο σε συνεργασία με το Περιφερειακό Μουσείο του Αννόβερο.

Τα Pelikan χρώματα PLAKA γνωστά για την ικανότητά τους να διαρκούν πολύ. Μπορεί να είναι ζωγραφισμένο σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες επιφάνειες, ενώ παραμένει πολύχρωμα έντονο και εύκολο στην εφαρμογή του. Πόσο εύκολο είναι να ζωγραφίσετε με PLAKA σε πέτρινη επιφάνεια όμως; Το έχουμε δοκιμάσει.

Κάθε μήνα από τώρα και στο εξής, θα θέλαμε να παρουσιάζουμε ακόμη πιό πολλά διαφορετικά, πρωτότυπα και εύκολο να φτιαχτούν έργα τέχνης πάνω σε πέτρες. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουμε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές τεχνικές. Για να δώσετε στο αντικείμενο έναν πραγματικά έντονα καλό χρωματικό φινίρισμα θα συνεργαστούμε με τα Pelikan χρώματα PLAKA. Αυτά τα χρώματα είναι πολύ φωτεινά, έντονα και είναι ακριβώς κατάλληλα για χρήση σε δύσκολες επιφάνειες, π.χ. στις πέτρες.

Αυτό είναι που θα απαιτήσετε: μια επίπεδη πέτρα, διαφορετικά χρώματα Pelikan ΠΛΑΚΑ, ένα πινέλο και PLAKA βερνίκι.

Πέτρα του μήνα
Ας ξεκινήσουμε: Χρησιμοποιήστε τα Pelikan χρώματα PLAKA για να αλλάξετε αυτή τη συνηθισμένη επίπεδη πέτρα σε ένα δροσερό ψάρια που ψάχνετε. Είναι πάντα καλύτερο να αφήσουμε τις επιμέρους γραμμές του χρώματος πρίν στεγνώσουν οι επόμενες. Αυτό αποτρέπει τα χρώματα από το τρέξιμο και τη μίξη. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι ένα μίγμα των χρωμάτων θα μπορούσε να οδηγήσει επίσης σε μη αναμενόμενα αποτελέσματα (Θα εξερευνήσουμε αυτή την τεχνική τον επόμενο μήνα).

 
Μια πολύχρωμη "πέτρα" ψάρι δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας Pelikan χρώματα PLAKA

Τελικά αφού τα χρώματα έχουν στεγνώσει, προσθέστε ένα στρώμα PLAKA Βερνίκι της Pelikan. Αυτό θα προστατεύσει τα χρώματα από το ξεθώριασμα ή απο το να ξυστεί η επιφάνεια.

Αποτέλεσμα δοκιμής:
Αν και η επιφάνεια της πέτρας είναι δύσκολο να συνεργαστεί, τα Pelikan χρώματα PLAKA το κάνουν να φαίνεται εύκολο. Τα χρώματα είναι φωτεινά ήδη χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε πολλές επιπλέον στρώσεις και προστατεύονται χάρη στην Pelikan στρώση βερνίκι ΠΛΑΚΑ!