Πέτρα του μήνα
Πέτρα του μήνα

Αυτού του μήνα η πέτρα του μήνα έχει μεταμορφωθεί σε ένα "Ιούλιο Σκαθάρι".

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πέτρα του μήνα

Niedersächsiches Landesmuseum Hannover

Παρασκευασμένα σε συνεργασία με τους Κάτω Σάξονες περιφερειακού μουσείο του Ανόβερου

Αυτού του μήνα η πέτρα του μήνα έχει μεταμορφωθεί σε ένα "Ιούλιο Σκαθάρι". Αυτό το ενδιαφέρον έντομο είναι πολύ αισθητή μέσω του χρυσού σχεδίο του. Η περιοχή του κεφαλιού, δείχνει σαφή συμπληρωματική αντίθεση η οποία είναι εύκολα αισθητή λόγω της φωτεινότητας των χρωμάτων PLAKA της Pelikan. Για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό το είδος της αντίθεσης θα συστήναμε το κύκλο χρώματος της Pelikan . Ο κύκλος χρώματος είναι επίσης διαθέσιμος για λήψη.

Τώρα αφήστε τη διασκέδαση με το "Σκαθάρι Ιουλίου" μας να αρχίσει.
PLAKA χρώματα Χάλκινο κάνουν το πέτρινο βλέμμα πολύ πιο πολύτιμο.

Πρώτη σχεδιάστε τις βασικές μορφές του σκαθαριού στην πέτρα. Η μέση της πέτρας θα πρέπει να προσδιορίζεται με τη μέτρηση εκ των προτέρων να εγγυάται συμμετρία. Τα Pelikan χρώματα PLAKA εφαρμοζονται στη συνέχεια σε μία απόχρωση σε μια στιγμή. Είναι καλύτερο να αφήσουμε κάθε χρώμα στεγνώσει πρώτα για να αποτρέψουμε τη μπογία να τρέχει απο το ένα στο άλλο.

Το χάλκινο χρώμα PLAKA προσθέτει μια ειδική διακοσμητική αίσθηση. Προσθέτωντας απλά γραμμές ή κουκκίδες, η πέτρα φαίνεται πιο πολύτιμη. Τα ενιαία σημεία εντείνονται από την προσθήκη μιας επένδυσης σε χρυσό.

Αφου τελειώσετε το χρωματισμό ολόκληρης της πέτρας με Pelikan χρώματα PLAKA, τοποθετήστε το στην άκρη και αφήστε το να στεγνώσει. Εν αναμονή, οι εργασίες για την περαιτέρω πέτρα μπορούν να αρχίσουν.

Για την τελική πινελιά, προσθέστε μια στρώση βερνίκι Pelikan PLAKA στην πέτρα. Με αυτόν τον τρόπο, η πέτρα μπορεί αργότερα να μείνει στον ήλιο χωρίς να κινδυνεύει να ξεθώριάσουν τα χρώματα.