Πέτρα του μήνα
Πέτρα του μήνα

Ένα εξαιρετικό ποίημα και μια καλά διαμορφωμένη πέτρα είναι τα απλά συστατικά για αυτό το εκπληκτικά όμορφο δώρο. Αυτή η έκδοση των πληροφοριών των εκπαιδευτικών σας δείχνει πώς να φτιάξετε τη δική σας πέτρα.

Πέτρα του μήνα

Τι την άνοιξη δεν μπορεί να σπείρει,
Το καλοκαίρι δεν μπορεί να ωριμάσει,
Το φθινόπωρο δεν μπορεί να θερίσει,
Το χειμώνα δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν.
Johann Gottfried von Herder

"Μία πέτρα, λέει περισσότερο από χίλιες λέξεις..." είναι το σύνθημά μας αυτό το μήνα. Ένα εξαιρετικό ποίημα και μια καλά διαμορφωμένη πέτρα είναι τα απλά συστατικά για αυτό το εκπληκτικά όμορφο δώρο. Λευκή PLAKA είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το πολύ προσωπικό δώρο σας, το οποίο πιθανώς δεν θα θέλετε να δώσετε μακριά όταν θα έχει τελειώσει! Αυτή η έκδοση των πληροφοριών των εκπαιδευτικών σας δείχνει πώς να φτιάξετε τη δική σας πέτρα.

Η πέτρα φέρει το προσωπικό σας μήνυμα με τη μορφή ενός ποιήματος.

Πρώτον, καθαρίστε την πέτρα με μια τραχιά βούρτσα, ώστε να γίνει η επιφάνεια λεία. Αφού ασκηθείτε γράφωντας με ένα πινέλο, επιλέξτε ένα στυλ και το "ζωγραφίστε" και το ποίημα πάνω στην πέτρα. Ένα ιδιαίτερο ύφος γραφής μπορεί να τονίσει το μήνυμα του ποιήματος. Με αυτό το παράδειγμα θα θέλαμε να σας δείξουμε πόσο αποτελεσματικό ένα ελκυστικό στυλ μπορεί να είναι.

Το ίδιο ποίημα γραμμένο με 2 διαφορετικά στυλ έχει ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα:

Παράδειγμα 1:Σαφή και νηφάλια - αυτές οι γραμμές δεν περιέχουν καθόλου συναίσθημα.
Παράδειγμα 2: Το σαρωτικό στυλ έχει τη μαγεία μιας νέας ανοιξιάτικης μέρας.

Μόλις το λευκό χρώμα έχει στεγνώσει, η πέτρα θα πρέπει να είναι καλυμμένη με Pelikan διαφανές βερνίκι. Αυτό εμποδίζει το έργο τέχνης να προσβληθεί, όταν η πέτρα χειρίζεται.