Πέτρα του Μήνα
Πέτρα του Μήνα

Σε μερικά απλά βήματα μπορούν να δημιουργηθούν εντυπωσιακά πέτρινα κεφάλια. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι πιο αποτελεσματικές όταν οι γωνίες του στόματος είναι ζωγραφισμένες είτε προς τα πάνω ή προς τα κάτω με Plaka της Pelikan.

Πέτρα του Μήνα

Σε μερικά απλά βήματα μπορούν να δημιουργηθούν εντυπωσιακά πέτρινα κεφάλια. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι πιο αποτελεσματικές όταν οι γωνίες του στόματος είναι ζωγραφισμένες είτε προς τα πάνω ή προς τα κάτω με Plaka της Pelikan. Επίσης, η έξυπνη προσθήκη με ένα λεπτό πινέλο από τους μαθητές μπορεί να έχει πολύ αποκαλυπτική διάθεση.

Μάλλινο σύρμα, βρύα και χρώμα PLAKA: Είναι τόσο εύκολο να γίνει ένα πέτρινο κεφάλι!

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Μεγάλες σε σχήμα αχλαδιού και μικρότερες μακρόστενες πέτρες και ίσως κάποιες κυκλικές για τα αυτιά, βρύα, PLAKA της Pelikan σε αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου, κόκκινου του σήματος, PLAKA Lack σε μπλε χρώμα, πινέλα (μεγέθη 2-3), μάλλινο σύρμα, σύρμα ορείχαλκου, πένσες και υγρές κόλλες.

Δείτε πως:
Αποφασίστε πώς πρόκειται να τοποθετήσετε τις πέτρες μαζί για να δημιουργήσετε τα πρόσωπα. Μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα σημεία χρήσιμα: Πρέπει τα κεφάλια να έχουν αυτιά; Είναι σημαντική η μύτη; Τι λέτε για μαλλιά ή ένα μουστάκι; Μόλις έχετε ένα σχέδιο, κολλήστε τις πέτρες μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τις μικρότερες πέτρες για αυτιά και μύτες. Τα γυαλιά σχηματίζονται από το σύρμα ορείχαλκου και στη συνέχεια κλείνονται γύρω από τα αυτιά. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η έκφραση του προσώπου. Αυτή δημιουργείται με μια λεπτή βούρτσα και την Plaka. Τα μάτια φαίνονται πιο ζωντανά όταν η ίριδα είναι υπογραμμισμένη με το λευκό. Μαύρες κουκίδες μόνες τους κάνουν μια ζοφερή εικόνα. Τέλος χρωματίστε το στόμα με ένα λεπτό πινέλο. Αυτό σίγουρα θα αποκαλύψει τι συμβαίνει στο κεφάλι της πέτρα σας.