Γωνία Κόλλησης
Εικόνες από ζυμαρικά
Γωνία Κόλλησης:  Εικόνες από ζυμαρικά

Τα ζυμαρικά δεν είναι μόνο εύγευστα, είναι επίσης σπουδαία για χειροτεχνίες. Στην Ιταλία, τα ζυμαρικά είναι το υλικό βάσης πολλώνδιακοσμητικών κατασκευών.

Γωνία Κόλλησης: Εικόνες από ζυμαρικά

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Διαφορετικά είδη ζυμαρικών, θα παρουσιάσουμε μερικά παρακάτω, καρμπόν στα μεγέθη DIN A6 (μέγεθος καρτ ποστάλ) + DIN A4 (οβάλ), χρώματα ΠΛΑΚΑ σε διάφορα χρώματα, κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Τα ζυμαρικά δεν είναι μόνο εύγευστα, είναι επίσης σπουδαία για χειροτεχνίες. Στην Ιταλία, τα ζυμαρικά είναι το υλικό βάσης για πολλές διακοσμητικές κατασκευές.
Για να εξασφαλίσουμε ότι οι χυλοπίτες θα κολλήσουν στο υπόστρωμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη κόλλα. Θα θέλαμε να σας προτείνουμε τη κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Η Κόλλα για όλες τις χρήσεις είναι κατάλληλη για κόλληση σε όλες τις επιφάνειες.

Συμβουλές & Κόλπα για να κολλήσετε ζυμαρικά

Τα μακαρόνια μπορούν να κολληθούν σε δέσμες, με την προϋπόθεση ότι έχουν κολληθεί μαζί σε κάποια σημεία. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά.

Κάντε μια δέσμη από σπαγγέτι, κολλήστε μαζί και αφήστε να στεγνώσει. Στη συνέχεια, κολλήστε τα όλα μαζί.

Ακόμα και τα μακαρόνια θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα όταν είναι κολλημένα σε δέσμες. Επιπλέον, μπορείτε να κολλήσετε τορτελίνι στα άκρα με κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Το τορτελίνι θα έχει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις δέσμες.
Μια εικόνα από ζυμαρικά, γίνεται με τη χρήση συμμετρικών σχημάτων: Μακαρόνια,
Τορτελίνια, Fusilli Bucati Lunghi και κοντά σπαγγέτι κομμένα στη μέση.

Μικρές ζυμαρικά σε σχήμα γραμμάτων μπορούν να κολληθούν επίσης εύκολα. Απλά εφαρμόστε μια σταγόνα κόλλας στην επιθυμητή θέση και πατήστε το ζυμαρικό γράμμα σταθερά με ένα τσιμπιδάκι.

Χάρη στο ασυνήθιστο σχήμα και την πολύχρωμη εμφάνιση, τα πολύχρωμα γράμματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη διακόσμηση των μεγάλων περιοχών. Για να τοποθετήσετε τη μανέστρα, απλώστε κόλλα για όλες τις χρήσεις στο κάτω μέρος της μανέστρας.

Χρωματιστά ζυμαρικά, π. χ. πολύχρωμα Sconcigili, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μεγαλύτερες επιφάνειες.

 

Αυτά τα Πολύχρωμα Scongili έχουν κολληθεί σε ομοιομορφία και σε τάξη.

Εδώ είναι μερικά ακόμη παραδείγματα για εικόνες από ζυμαρικά.

Κατ 'αρχάς, χρωματίστε κάρτες του μεγέθους DIN A5 με βερνίκι ΠΛΑΚΑ. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές εικόνες με ζυμαρικά εύκολα και γρήγορα με κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Ένα πρόσωπο μπορεί να γίνει εύκολα από φιογκάκια και μακαρόνια. Το ροζ φόντο από βερνίκι ΠΛΑΚΑ υπογραμμίζει το ενδιαφέρον εμφάνισης του Fusilli Bucati Lunghi.

P για την Pelikan-Μπορείτε επίσης να γράψετε με ζυμαρικά. Αυτή η κάρτα DIN μεγέθους Α5 ήταν βαμμένη με μπλε βερνίκι ΠΛΑΚΑ. Ένα κεφαλαίο και ένα μικρό «Π» έχουν κολληθεί πάνω στα κολλημένα μακαρόνια που εκτείνονται. Το τρενάκι έχει γίνει επίσης από ζυμαρικά. Το κόκκινο βερνίκι Πλάκα λάμπει τόσο ωραία ώστε οι γραμμές του τρένου αντανακλούν σε αυτό.

Οι επιφάνειες που βάφονται με βερνίκια PLAKA έχουν μια γυαλιστερή λάμψη. Τα ζυμαρικά μπορούν να κολληθούν πάνω της με κόλλας για όλες τις χρήσεις.

Μικρή μελέτη ζυμαρικών συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για συγκόλληση

Για καλύτερα αποτελέσματα κόλλησης: