Γωνία κόλλησης
Εικόνες με Σπάγκο
Γωνία κόλλησης: Εικόνες με Σπάγκο

Στη νέα σειρά μας "Κολλημένες εικόνες" θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες ασκήσεις που μπορούν να παρέχουν ειδική υποστήριξη στην προώθηση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη υλικών, όπως κομμάτια μαλλί, μικρά κομμάτια τέχνης δημιουργήθηκαν εκπληκτικά εύκολα και σίγουρα δεν θα χάσετε την εκπαιδευτική χρήση.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Γωνία κόλλησης: Εικόνες με Σπάγκο

Στη νέα σειρά μας "Κολλημένες εικόνες" θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες ασκήσεις που μπορούν να παρέχουν ειδική υποστήριξη στην προώθηση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη υλικών, όπως κομμάτια μαλλί, μικρά κομμάτια τέχνης δημιουργήθηκαν εκπληκτικά εύκολα που σίγουρα δεν θα χάσετε την εκπαιδευτική χρήση. Με την ευκαιρία, κατά την επιλογή ποιας κόλλας να χρησιμοποιήσουμε, έχουμε αποφασίσει να χρησιμοποιήσουμε τη κόλλα για κάθε χρήση. Και φυσικά, οι κολλημένες φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για πρότυπα λήψης!

Πριν ξεκινήσετε, να καλύπτετε το τραπέζι με την εφημερίδα και να προετοιμάσετε το χώρο εργασίας σας. Απλώστε τα απαραίτητα μάλλινα νήματα και την κόλλα.

Κατ 'αρχάς, μπορείτε να σχεδιάσετε τα σχέδιά σας στο κομμάτι χαρτόνι με ένα μολύβι. Φυσικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα λήψης μας ή να αφήσετε τους μαθητές να δημιουργήσουν τα δικά τους πρότυπα. Τώρα, εφαρμόστε την κόλλα πάνω στις γραμμές σχεδίασης. Για να αποκτήσουν μια καθαρή γραμμή κόλλας, είναι σημαντικό να ασκηθεί πίεση ομοιόμορφα πάνω στο σωλήνα.

Στη συνέχεια, τα νήματα στρώνονται μόνο πάνω στις γραμμές με κόλλα. Με τον τρόπο αυτό, μόνο πιέστε τα πολύ ελαφριά, έτσι ώστε η κόλλα για κάθε χρήση να μην τρέχει προς τα αριστερά ή δεξιά.


Τα κομμάτια σπάγκου μόνο πιέζονται πολύ ελαφρά πάνω στη γραμμή της κόλλας.

Έτσι θα μοιάζουν οι ολοκληρωμένες εικόνες με σπάγκο.

 

Μερικές συμβουλές:

Συμβουλή νούμερο 1. Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για να κόψετε τις άκρες των σπάγκων που ξεχωρίζουν πέρα από την άκρη. Εφαρμόστε κόλλα στα υπόλοιπα άκρα για να τα αποτρέψετε από το ξέφτισμα.
 
Συμβουλή νούμερο 2. Για να δημιουργήσετε ένα 3D-αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε νήματα με «τριχωτή» δομή.
 
Συμβουλή νούμερο 3. Περιστρέψτε τις ξεφτισμένες άκρες μεταξύ του αντίχειρα και το δείκτη σας. Λειτουργεί ακόμα καλύτερα όταν τα δάχτυλα είναι λίγο υγρά. Με αυτό τον τρόπο, το νήμα μπορεί να πιεστεί πάνω στην γραμμή της κόλλας πολύ καθαρά.