Κόλληση γωνιών
Παρουσίαση του
Αντικειμένου
Κόλληση γωνιών: Παρουσίαση του Αντικειμένου

Οι παρουσιάσεις αντικειμένων παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονομώντας χρήματα. Συνηθισμένα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέτοιων μοναδικών έργων τέχνης, τα οποία μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Κόλληση γωνιών: Παρουσίαση του Αντικειμένου

Κόκκινα λουλούδια δημιουργούν μια ανθηρή εντύπωση

Οι παρουσιάσεις αντικειμένων παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονόμησης χρημάτων. Συνηθισμένα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέτοιων μοναδικών έργων τέχνης, τα οποία μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά. Προκειμένου να συνδυαστούν τα πολλά διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, προτείνουμε τη χρήση της υγρής κόλλας Pelifix για κάθε χρήση. Η δύναμη της υγρής κόλλας για κάθε χρήση λύνει ακόμη και την πιο δύσκολη περίπτωση κόλλησης. Επιπλέον, θα χρειαστούν και άλλα σημαντικά εργαλεία, όπως υλικά συσκευασίας (συσκευασίες φυσαλίδων) από πλαστικό. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν την αξία των αντικειμένων των μαθητών να ξεχωρίσουν και τα προστατεύουν από το άγγιγμα.

Για την παρουσίαση του αντικειμένου "Φωτογραφία Λουλουδιού", θα χρειαστείτε:

Χαρτόνι υπόστρωμα, τσόχα, διαφανείς πλαστικές συσκευασίες, Pelifix stick κόλλα, χρωματιστά καλαμάκια και επαναχρησιμοποιήσιμες κολλώδεις κουκίδες.

Πρώτον, κολλήστε το παρουσιαζόμενο αντικείμενο, στην περίπτωσή μας είναι φωτογραφία λουλουδιού, πάνω στο χαρτόνι υπόστρωμα.

Τώρα οι κολλώδεις κουκίδες τίθενται σε χρήση. Είναι αναγκαίες για να στερεώσετε την πλαστική συσκευασία πάνω από το αντικείμενο που παρουσιάζεται. Δεδομένου ότι οι κουκίδες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα αντικείμενα κάτω από την πλαστική συσκευασία. Οι κουκίδες αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν ίχνη και δεν περιέχουν διαλύτες.

Αφού κολλήσει η συσκευασία, συνάψτε τα καλαμάκια με τη χρήση της κόλλας Pelifix stick. Τα καλαμάκια είναι βολικά κολλημένα πάνω στις άκρες της συσκευασίας, προκειμένου να καλύψουν τις άκρες που μπορεί να μην φαίνονται τόσο ωραία. Ειδικά για τέτοιες δύσκολες περιοχές, η κόλλα stick είναι πολύ χρήσιμη, λόγω του ότι στεγνώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, τα πέταλα λουλουδιού αποκόπτονται από τη τσόχα και κολλιούνται πάνω τους. Η κόλλα Pelifix stick είναι ακόμη κατάλληλη για το σκοπό αυτό, καθώς η κόλλα δεν απορροφάται από το χαρτί.
Μόνο λίγη κόλλα, χρειάζεται προκειμένου να επικολληθεί η τσόχα γύρω από τα πέταλα του λουλουδιού.

 


Το τελικό αποτέλεσμα: Μια θαυμάσια ιδέα παρουσιάστηκε με ένα πλαίσιο-κλιπ στην εικόνα.