Γωνία κόλλησης
Το ειδικό
αντικείμενο μου!
Γωνία κόλλησης: Το ειδικό αντικείμενο μου!

Οι παρουσιάσεις των αντικειμένων μας παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονόμησης χρημάτων. Επιπλέον, τα μοναδικά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν με απλά υλικά μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά.

Γωνία κόλλησης: Το ειδικό αντικείμενο μου!

Οι παρουσιάσεις των αντικειμένων παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονόμησης χρημάτων. Συνηθισμένα έχουν υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέτοιων μοναδικών έργων τέχνης, τα οποία μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Προκειμένου να συνδυαστούν τα πολλά διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, προτείνουμε τη χρήση κόλλας για όλες τις χρήσεις. Η δύναμη της υγρής κόλλας για κάθε χρήση λύνει ακόμη και την πιο δύσκολη περίπτωση κόλλησης. . Επιπλέον, θα χρειαστούν και άλλα σημαντικά εργαλεία, όπως υλικά συσκευασίας (συσκευασίες blister) από πλαστικό. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν την αξία των αντικειμένων των μαθητών να ξεχωρίσουν και τα προστατεύει από το άγγιγμα.

Για τη διαμόρφωση της ιδέας "το ξεχωριστό αντικείμενο μου!" θα χρειαστείτε τα εξής:
Χάρτινο υπόστρωμα, φτερά, διαφανή πλαστική συσκευασία, φλοίωμα, κόλλα για κάθε χρήση.

Έτσι γίνεται:

Πρώτον, κολλήστε το αντικείμενο που παρουσιάζεται, στην περίπτωσή μας πρόκειται για ένα μικρό πλαστικό σχήμα, πάνω στο υπόστρωμα από χαρτόνι.

Εφαρμόστε τη κόλλα για κάθε χρήση σε όλη την πλαστική συσκευασία. Τώρα τοποθετήστε την συσκευασία πάνω στην πλαστική φιγούρα και πιέστε τη επάνω στην επιφάνεια του χαρτονιού.

Προσοχή: Είναι δυνατή η επανατοποθέτηση της συσκευασίας μόνο για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η κόλλα στεγνώνει πολύ γρήγορα.

 


Εφαρμόστε το φλοίωμα γύρω από το υπόστρωμα σε 3 επίπεδα.

Τέλος, τα φτερά κολλιούνται μεμονωμένα.

 


Μεγάλη επίδραση, λίγη προσπάθεια: Αυτό το κάδρο είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε τοίχο που αντιπροσωπεύει, π. χ. στο δωμάτιο των παιδιών.