Γωνία κόλλησης
Εντυπωσιακό
Γωνία κόλλησης: Εντυπωσιακό

Οι παρουσιάσεις των αντικειμένων παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονόμησης χρημάτων. Επιπλέον, τα μοναδικά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν με απλά υλικά μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά.

Γωνία κόλλησης: Εντυπωσιακό

Οι παρουσιάσεις των αντικειμένων μας παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους με ένα τρόπο γρήγορο και εξοικονόμησης χρημάτων. Συνηθισμένα έχουν υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέτοιων μοναδικών έργων τέχνης, τα οποία μας καλούν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Προκειμένου να συνδυαστούν τα πολλά διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, προτείνουμε τη χρήση κόλλας για όλες τις χρήσεις. Η δύναμη της υγρής κόλλας για κάθε χρήση λύνει ακόμη και την πιο δύσκολη περίπτωση κόλλησης. . Επιπλέον, θα χρειαστούν και άλλα σημαντικά εργαλεία, όπως υλικά συσκευασίας (συσκευασίες φυσαλίδας ) από πλαστικό. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν την αξία των αντικειμένων των μαθητών να ξεχωρίσουν και τα προστατεύει από το άγγιγμα.

Για την ιδέα χειροτεχνίας "Εντυπωσιακό": Στο σπίτι και οπουδήποτε ", θα χρειαστείτε τα εξής:
κυκλικό κομμάτι από υπόστρωμα χαρτονιού, Πλάκα βερνίκι σε ασήμι, πινέλο, μερικά κλαδιά, διαφανή πλαστική συσκευασία, κρεπ χαρτί, κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Πρώτη ζωγραφίστε το υπόστρωμα χαρτονιού με βερνίκι Πλάκα σε ασήμι και αφήστε το να στεγνώσει. Τώρα κολλήστε ένα κύκλο από κρεπ χαρτί στο μέγεθος της συσκευασίας φυσαλίδας στη μέση.

Τοποθετήστε το αντικείμενο που παρουσιάζεται στο κέντρο του κόκκινου κύκλου.

Τώρα βάλτε κόλλα στην άκρη της φυσαλίδας . Κολλήστε τη πλαστική συσκευασία πάνω στο υπόστρωμα και πατήστε το ελαφρώς σφιχτά.

Διακόσμηση

Προκειμένου να καλύψετε την περιοχή κόλλησης της φυσαλίδας, κολλήστε μπαλάκια από κρεπ χαρτί γύρω στην άκρη. Για το σκοπό αυτό, κόψτε μια μικρή λωρίδα χαρτιού και τυλίξτε μαζί με τα δύο δάχτυλα για να διαμορφώσετε μια μπάλα. Κολλήστε τις μπάλες με κόλλα Pelifix για όλες τις χρήσεις.

 

Αφού έχει στεγνώσει, το αντικείμενο που παρουσιάζεται μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδικό σημείο ή να κρεμαστεί στον τοίχο.