Γωνία κόλλησης
Ένα Βάζο
Κατασκευασμένο
από Συσκευασία
Tetra
Γωνία κόλλησης: Ένα Βάζο Κατασκευασμένο από  Συσκευασία Tetra

Θα θέλαμε να σας δείξουμε μία ειδική ιδέα κατασκευασμένη από συσκευασία Tetra για εργασία με κόλλα Pelifix για όλες τις χρήσεις.

Γωνία κόλλησης: Ένα Βάζο Κατασκευασμένο από Συσκευασία Tetra

Θα θέλαμε να σας δείξουμε μία ειδική ιδέα κατασκευασμένη από συσκευασία Tetra για εργασία με κόλλα για όλες τις χρήσεις. Ένα βάζο Φτιαγμένο από συσκευασίας Tetra


Και για τη διακόσμηση:

Θα θέλαμε να σας δείξουμε τρία διαφορετικά μοντέλα για βάζα, "Μπαμπού", "Μάρκες" και "Ηλιοτρόπιο". Η βασική κατασκευή είναι η ίδια και για τα τρία μοντέλα, απλώς διαφέρει η διακόσμηση.

Βασικές Κατασκευές

Πρώτον, οι συσκευασίες πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά. Στη συνέχεια, ξεδιπλώστε το ανώτερο άκρο, πιέστε τα επίπεδα και κόψτε το επάνω άκρο. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι καθοριστικό για το μέγεθος του βάζου.

Αφού αποκοπούν τα ανώτατα άκρα, φέρτε τα πακέτα πίσω στην αρχική τους μορφή. Έπειτα χρωματίστε το καλάθι του μοντέλου "Μπαμπού" στο χρώμα PLAKA χρυσό και το μοντέλο "ηλιοτρόπιο με χρώματα PLAKA σε κίτρινο χρώμα.


Μοντέλο "Μπαμπού"

Αφού η χρυσή μπογιά ΠΛΑΚΑ στεγνώσει, κολλήστε ξυλάκια μπαμπού σε μια σειρά πάνω στο κουτί.

Για μια μοναδική εμφάνιση, αφήστε τα μπαμπού να βγαίνουν πάνω από την άκρη σε διαφορετικά μήκη. Στο κάτω μέρος τέλος, όμως, οι ράβδοι πρέπει να είναι στην ευθεία.

 

Μοντέλο "Ηλιοτρόπιο"

Κόλλα για όλες τις χρήσεις είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κόλληση μεταξωτών λουλουδιών. Κολλήστε τα φύλλα πάνω στο κουτί σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Κολλήστε τα άνθη ανάμεσα στα φύλλα χρησιμοποιώντας κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Μοντέλο "Μάρκες"

Κολλήστε τις μάρκες σε μια σειρά με κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Αφού έχει στεγνώσει, το αγγείο είναι βαμμένο εντελώς σε πράσινο. Τα διαστήματα μεταξύ στις μάρκες θα πρέπει να είναι βαμμένα επίσης σε πράσινο.

Τοποθετώντας το Βάζο

 

Τοποθετήστε 3 ή 4 πέτρες μέσα στο ολοκληρωμένο βάζο. Αυτές παρέχουν σταθερότητα και αποτρέπουν το βάζο από την πτώση. Τώρα συμπληρώστε την πρώην συσκευασία Tetra με νερό. Τέλος, τακτοποιήστε μερικά λουλούδια μέσα στο βάζο. Αυτά τα ειδικά αγγεία θα προσελκύσουν σίγουρα την προσοχή!

Όταν διακοσμηθεί με αποξηραμένα άνθη, ο χαρακτήρας του αγγείου βγαίνει ακόμη περισσότερο! Ακόμα και μόνο βάζα θα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό, λόγω του αξιοσημείωτου σχεδιασμού.

Συνηθισμένα υλικά, όπως μάρκες συσκευασίας, δημιουργούν την εντύπωση της μεγάλης αξίας στη συσκευασία Tetra. Λόγω του σχεδιασμού του, το αγγείο έχει μια ασιατική εμφάνιση και ταιριάζει όμορφα με κόκκινα, καφέ, μπεζ και μαύρα έπιπλα.