Τεχνικές δημιουργικής
αναδίπλωσης

Ανάμεσα στις τεράστιες δυνατότητες όταν συνδυάζονται η χρήση του διάφανου βερνικιού της Pelikan και οι διαφορετικές τεχνικές αναδίπλωση Πετσέτας φαγητού, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Φανάρια. Η διαφανής διευθέτηση δημιουργεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα και είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει.

Τεχνικές δημιουργικής αναδίπλωσης

Laterne mit Serviettentechnik
Zwei unterschiedlich gestaltete Laternen:   Serviettentechnik und buntes Transparentpapier
Ανάμεσα στις τεράστιες δυνατότητες όταν συνδυάζονται η χρήση του διάφανου βερνικιού της Pelikan και οι διαφορετικές τεχνικές αναδίπλωση Πετσέτας φαγητού, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Φανάρια. Η διαφανής διευθέτηση δημιουργεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα και είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει.

Δείτε πώς γίνεται:

 1. Πρώτα απ 'όλα το μεγάλο πακέτο τυρί μετριέται έτσι ώστε ένα εξίσου μεγάλο κομμάτι από διαφανές χαρτί να μπορεί να αποκοπεί (θυμηθείτε να κάνετε τις άκρες ελαφρώς μεγαλύτερες, οπότε αργότερα θα είναι ευκολότερο να μείνουν ενωμένες).
   
 2. Vorsichtig wird der Pelikan PLAKA Lack aufgetragen
  Τώρα βάλτε την άκρη της πετσέτας φαγητού της επιλογής σας στο διαφανές χαρτί και ξεκινήστε το βούρτσισμα με το διαφανές βερνίκι της Pelikan πολύ προσεκτικά. Μόνο μερικές σταγόνες από το βερνίκι είναι απαραίτητες καθώς οι πετσέτες φαγητού έχουν καλή απορρόφηση. Για να ολοκληρώσετε απλά προσθέστε λίγο βερνίκι στις περιοχές που δεν καλύπτονται ακόμη και αφήστε το να στεγνώσει.
   
 3. Bastelanleitung
  Εν τω μεταξύ, το κάτω μέρος του πακέτου τυριού είναι κολλημένο στο αλουμινόχαρτο έτσι ώστε αργότερα να μην πιάσει φωτιά το χαρτόνι. Επίσης, σφίξτε το καλώδιο στην κορυφή του πακέτου, όπως φαίνεται στην εικόνα.
  Το εσωτερικό μέρος του καλύμματος μπορεί να αφεθεί στο πακέτο μέχρι την ολοκλήρωσή του, καθώς αυτό αυξάνει την σταθερότητα του, κατά τη συναρμολόγηση.
   
 4. Το εξωτερικό άκρο από τα ξυλάκια είναι σε επαφή με το σύρμα και ασφαλίζεται με λίγες σταγόνες θερμαινόμενη κόλλα. Μία μικρή θηλιά θα κρατάει μετά το φανάρι και ως εκ τούτου θα πρέπει να συγκροτείται με σύρμα.

 

Teile für den Zusammenbau

 1. Τώρα έχουμε το μέρος όπου οικοδομούμαι στην πραγματικότητα το φανάρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολλήσετε προσεκτικά το διαφανές χαρτί, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας πετσέτα φαγητού με την τεχνική αναδίπλωσής μας, σ το πακέτο τυριού. Μετά από αυτό το βήμα σφίξτε το καπάκι.
   
 2. Το ρεσώ μπορεί να εξασφαλιστεί στη βάση εκχύνοντας μερικές σταγόνες από κερί στην επιφάνειά του και στη συνέχεια πιέζοντας το κερί σταθερά στην περιοχή.
   
 3. Στο τελικό στάδιο, απλά κρεμμάστε το φανάρι στη σχηματισμένη θηλιά που έχει αποφασιστεί να κολλήσει στην άκρη.
   

Teile für den Zusammenbau
Θα θέλαμε επίσης να παρουσιάσει μια διαφορετική εναλλακτική λύση για το πώς να δημιουργήσετε πολύχρωμοδιαφανές χαρτί στην επόμενη σελίδα.

Laterne aus buntem Transparentpapier

Παραλλαγή: πολύχρωμο διαφανές χαρτί

Με εξαίρεση το δεύτερο βήμα, μπορείτε απλώς ακολουθήστε τις προηγούμενες κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία ενός φαναριού.

 

Κάνοντας το διαφανές επίχρισμα

Mantelgestaltung Laterne

Οι λωρίδες που αντιπροσωπεύουν το αποσκοπούμενο ύψος του φαναριού (περίπου 10 εκατοστά πλάτος και 22 εκατοστά σε ύψος), είναι κομμένα από το διαφανές χαρτί. Οι χάρτινες λωρίδες θα πρέπει να γίνουν επίσης 2 εκατοστά πλάτος και 22 εκατοστά,, στο ύψος. Τώρα κολλήστε τις διαφανείς λωρίδες πίσω από το χαρτόνι. Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία μέχρι να έχετε μια περιοχή που θα καλύπτει ολόκληρο το πακέτο τυριού. Τώρα συνεχίστε με το τρίτο βήμα των προηγούμενων οδηγιών.

Laternen

Ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε οι ίδιοι τις τεχνικές μας αναδίπλωσης πετσέτας φαγητού μας, σε συνδυασμό με το διαφανές βερνίκι της Pelikan.