Ένας τρομακτικός χάρτινος δράκος!
Ένας τρομακτικός χάρτινος δράκος!

Αυτό το μήνα θα θέλαμε να παρουσιάσουμε έναν άλλο δράκο που είναι πολύ εύκολο για τους μαθητές σας να τον φτιάξουν.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Ένας τρομακτικός χάρτινος δράκος!

Θα χρειαστείτε τα εξής:
χρώμα PLAKA της Pelikan (μεσαίο πράσινο, κόκκινο σήματος, λευκό) ρολό χαρτόνι, μια ξύλινη χάντρα κομμένη στη μέση, ψαλίδι, μαχαίρι, κόλλα χειροτεχνίας, πρότυπα, όπως φαίνεται παρακάτω:


Κατεβάστε τα πρότυπα, εκτυπώστε και τελειώσατε. Τα πόδια, τα οποία μπορούν να εκτυπωθούν πάνω σε λεπτό φύλλο, θα πρέπει να κοπούν και στη συνέχεια να χρωματιστούν με Plaka

 

 

 

It is so easy:

  1. Το ρολό χαρτόνι είναι ζωγραφισμένο εξωτερικά με πράσινο χρώμα PLAKA της Pelikan.
  2. Κόψτε αιχμηρά σημεία στο τέλος της ουράς και κόψτε ένα στόμα στην άκρη του κεφαλιού και μικρά δόντια στο σαγόνι (βλ. σκίτσο).
  3. Διπλώστε προς τα πίσω τα πλαϊνά μέρη για να σχηματίσετε τα αυτιά. Η ουρά και το στόμα είναι ζωγραφισμένα μέσα και έξω με κόκκινο χρώμα Plaka. Κολλήστε τα 2 μισά της ξύλινη χάντρας για τα μάτια.
  4. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κάντε 4 ή 5 περικοπές (ανάλογα με την ποσότητα των ποδιών που επιθυμείτε) στο ρολό από χαρτόνι όπου θα σπρωχθούν μέσα τα πόδια.
  5. Χρησιμοποιώντας το πρότυπο αποκόψτε τα πόδια, χρωματίστε με πράσινο χρώμα PLAKA και εφαρμόστε κόκκινες κηλίδες.
  6. Τοποθετήστε όλα τα μέρη μαζί. Η γλώσσα εφαρμόζεται με κόλλα χειροτεχνίας και τα πόδια σπρώχνονται με το μαχαίρι στις τομές. Ένας τρομερά ωραίος δράκος είναι έτοιμος να βρυχηθεί!