Ο Μαγικός μαρκαδόρος
Wonderliner
Ο Μαγικός μαρκαδόρος Wonderliner

Οι νέοι Μαγικοί μαρκαδόροι Wonderliners της Pelikan είναι κατάλληλοι για πολλούς σκοπούς. Ο Ιστότοπος Πληροφοριών των Εκπαιδευτικών σας προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα με απλά υλικά στα καλλιτεχνικά μαθήματά σας.

Ο Μαγικός μαρκαδόρος Wonderliner

Οι νέοι Μαγικοί μαρκαδόροι Wonderliners της Pelikan είναι κατάλληλοι για πολλούς σκοπούς. Αυτοί οι μαρκαδόροι έχουν μια συναρπαστική φωτεινότητα, καλύπτουν καλά και να στεγνώνουν γρήγορα με ματ φινίρισμα. Οι μαρκαδόροι είναι μόνιμα σε μια απορροφητική επιφάνεια και μπορούν να ξεπλυθούν από μη απορροφητικές επιφάνειες. Ο Ιστότοπος Πληροφοριών των Εκπαιδευτικών σας προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα με απλά υλικά στα καλλιτεχνικά μαθήματά σας.

 

Δείτε πως:

  1. Κόψτε κομμάτια περίπου 7 εκατοστών από ένα χάρτινο ρολό που αντιστοιχούν στο επιθυμητό πλάτος του βραχιολιού. Τα μοντέλα μας είναι 2 cm, 4 cm και πλάτους 6 cm.
  2. Αφού τα χάρτινα βραχιόλια έχουν περαστεί με μία στρώση από PLAKA Lack ή PLAKA Lack μεταλλική, ένα σχέδιο μπορεί να εφαρμοστεί με Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners. Λόγω της εξαιρετικής θαμπάδας των Μαγικών μαρκαδόρων Wonderliners, το υπόδειγμα μπορεί να διορθωθεί εάν η πρώτη προσπάθεια δεν είναι επιτυχής. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με απλά σχήματα, π.χ. ρίγες, τα κύματα ή κύκλους. Οι Μαγικοί μαρκαδόροι Wonderliners προσφέρουν μια επιλογή από 10 αποχρώσεις καθώς και χρυσού και του αργύρου για τον προσωπικό συνδυασμό χρωμάτων σας.
  3. Το στενότερο από τα 3 μοντέλα μας ήταν ζωγραφισμένο στο εσωτερικό και από στο πλάι με PLAKA Lack μεταλλικό πράσινο και στη συνέχεια μια κυματιστή γραμμή στο γαλάζιο του ουρανού που χωρίζει το βραχιόλι σε 2 ίσα μέρη. Στο μισό προστέθηκαν ροζ κηλίδες, τα άλλα λουλούδια «ανθίζουν» σε λευκό και σκούρο πράσινο με χρυσές πιτσιλιές. Το χείλος του βραχιολιού βάφτηκε με Μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner σε χρυσό χρώμα.
  4. Το βραχιόλι με τις απεικονίσεις σε πρώτο πλάνο ζωγραφίστηκε στο εσωτερικό με PLAKA Lack σε μαύρο χρώμα και στο εξωτερικό PLAKA Lack σε χρυσό χρώμα. Το γραφικό υπόδειγμα προστέθηκε με Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners σε χρώματα σκούρο πράσινο, γαλάζιο, πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο. Η προσωπική επαφή προστίθεται με μια υπογραφή.
  5. Το μεγαλύτερο μοντέλο ήταν διακοσμημένο με σχήματα της φαντασίας. έχει περαστεί με μία στρώση από PLAKA Lack της Pelikan σε σκούρο μπλε. Το περίγραμμα των σχημάτων έγινε με γαλάζιο Μαγικό μαρκαδόρο Wonderliner και στη συνέχεια συμπληρώθηκε με γαλάζιο και πράσινο σκούρο. Τέλος, τα περιγράμματα τονίστηκαν με ασήμι χρώμα.
  6. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ποιος θα μαντέψει ότι αυτά τα βραχιόλια είναι φτιαγμένα από χαρτόνι! Με Μαγικούς μαρκαδόρους Wonderliners πραγματικοί "πολύτιμοι λίθοι" μπορούν να έρθουν ως δια μαγείας στο λεπτό.