Η πρώτη μου άσκηση ζωγραφικής
Η πρώτη μου άσκηση ζωγραφικής

Η νέα σχολική χρονιά έρχεται και πολλοί εκπαιδευτικοί θα ήθελαν να δώσουν στα παιδιά "τους" ένα θερμό καλωσόρισμα στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Για αυτή την εκδήλωση, η ταμπέλα με το όνομά μας μπορεί να είναι χρήσιμη, η οποία τοποθετείται σε κάθε ένα από τα θρανία των μαθητών. Και συνήθως, όταν υπάρχουν εικόνες προσανατολισμένες σε παιδιά στις ταμπέλες, οι αναλφάβητοι μας θέλουν να τις χρωματίσουν αμέσως.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Η πρώτη μου άσκηση ζωγραφικής

Kinder mit Namensschild
Παιδικές πινακίδες ονομάτων
Η νέα σχολική χρονιά έρχεται και πολλοί εκπαιδευτικοί θα ήθελαν να δώσουν στα παιδιά "τους" ένα θερμό καλωσόρισμα στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Για αυτή την εκδήλωση, η ταμπέλα με το όνομά μας μπορεί να είναι χρήσιμη, η οποία τοποθετείται σε κάθε ένα από τα θρανία των μαθητών. Και συνήθως, όταν υπάρχουν εικόνες προσανατολισμένες σε παιδιά στις ταμπέλες, οι αναλφάβητοι μας θέλουν να τις χρωματίσουν αμέσως. Οι Συμβουλές Εκπαιδευτικών της Pelikan σας προσφέρει τέτοιες ταμπέλες ονομάτων και επίσης, τα ταιριαστά πρότυπα. Τώρα τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο στην πρώτη άσκηση ζωγραφικής στην πρώτη ημέρα των παιδιών στο σχολείο!
Namensschild und Malvorlage
Τοποθετήστε τις ταμπέλες ονομάτων και τα αντίστοιχα πρότυπα λήψης.
Namensschild und Malvorlage

Δείτε πόσο εύκολο είναι:

Συνολικά, υπάρχουν 4 διαφορετικά μοτίβα διαθέσιμα: ένα δελφίνι, μια χελώνα, μια πεταλούδα και ένα άλογο.

  1. Κόψτε τα πρότυπα λήψης και γράψτε τα ονόματα των παιδιών.
  2. Διπλώστε τις ταμπέλες ονομάτων μαζί στη μέση και τοποθετήστε τα πάνω στα θρανία των μαθητών.
  3. Τέλος, μπορείτε να δώσετε στα παιδιά ένα ζώο από τα πρότυπα λήψης και αφήστε τα να τα χρωματίσουν. Και έτσι, τα παιδιά θα λάβουν την πρώτη τους άσκηση ζωγραφικής.